Banner

 

 

AnesthesiologendagenAnesthesiologendagen2018-05-24T07:00:00Z25-5-2018 15:00:00MECC - Forum 100, Maastrichthttps://www.chipsoft.nl/evenementen/51https://assets.chipsoft.com/Events/Event%20kalender/NVA.jpg, https://assets.chipsoft.com/Events/Event%20kalender/NVA.jpghttp://www.anesthesiologie.nl/congressen-web/anesthesiologendagen, http://www.anesthesiologie.nl/congressen-web/anesthesiologendagen

Om continu op de hoogte te blijven van wat er speelt in onze branche, zijn wij regelmatig aanwezig op beurzen en congressen. Daar gaan wij graag in gesprek met alle professionals in de zorg en praten wij hen direct bij over de nieuwste innovaties in HiX.


Op donderdag 24 en vrijdag 25 mei zijn wij aanwezig bij de Anesthesiologendagen in de MECC in Maastricht. Tijdens dit congres staan wij met een stand op de beursvloer, waar wij u alles kunnen vertellen en laten zien over onze totaaloplossing HiX. Hiermee ondersteunen we de samenwerking tussen alle betrokkenen disciplines met één geïntegreerd dossier. 

Demo-afspraak
Interesse in een afspraak of demo? Mail uw verzoek naar communicatie@chipsoft.nl en wij nemen contact met u op om alles af te stemmen op uw wensen.

Inschrijven
U kunt zich aanmelden via de website van de Anesthesiologendagen.

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met communicatie@chipsoft.nl

RadiologendagenRadiologendagen2018-05-24T07:30:00Z25-5-2018 14:00:00De Doelen - Schouwburgplein 50, Rotterdamhttps://www.chipsoft.nl/evenementen/50https://assets.chipsoft.com/Events/Event%20kalender/Radiologie.jpg, https://assets.chipsoft.com/Events/Event%20kalender/Radiologie.jpghttps://www.radiologen.nl/nvvr/radiologendagen-2018-make-difference, https://www.radiologen.nl/nvvr/radiologendagen-2018-make-difference

Om continu op de hoogte te blijven van wat er speelt in onze branche, zijn wij regelmatig aanwezig op beurzen en congressen. Daar gaan wij graag in gesprek met alle professionals in de zorg en praten wij hen direct bij over de nieuwste innovaties in HiX.


Op donderdag 24 en vrijdag 25 mei zijn wij aanwezig bij de Radiologendagen in de Doelen in Rotterdam. Tijdens dit congres staan wij met een stand op de beursvloer, waar wij u alles kunnen vertellen en laten zien over onze totaaloplossing HiX. Hiermee ondersteunen we de samenwerking tussen alle betrokkenen disciplines met één geïntegreerd dossier. 

Demo-afspraak
Interesse in een afspraak of demo? Mail uw verzoek naar communicatie@chipsoft.nl en wij nemen contact met u op om alles af te stemmen op uw wensen.

Inschrijven
U kunt zich online registreren voor de Radiologendagen via deze link.

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met communicatie@chipsoft.nl

Gebruikersdag ZorgportaalGebruikersdag Zorgportaal2018-05-29T07:30:00Z29-5-2018 15:00:00Mediaplaza, Jaarbeurs Utrechthttps://www.chipsoft.nl/evenementen/32https://assets.chipsoft.com/Events/Event%20kalender/Logo-ChipSoft-wit.png, https://assets.chipsoft.com/Events/Event%20kalender/Logo-ChipSoft-wit.png

​De Gebruikersdag Zorgportaal staat in het teken van onderlinge samenwerkingen, technologische ontwikkelingen (in HiX) en veranderingen in de zorgmarkt. Samen met de voorzitter van de gebruikersgroep bieden wij een interessant en uitgebreid programma waarna u als zorgprofessional weer helemaal up-to-date bent. 

De laatste informatie rondom de gebruikersdag vinden de leden terug via de eventsite.    

Met gebruikersgroepen faciliteren we samen met zorgorganisaties een platform, waarop instellingen samen met collega-ziekenhuizen per deelgebied hun ideeën en expertise kunnen uitwisselen. Met elkaar en met ons. Zo verbeteren we samen HiX én de zorg.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter: Wybren de Graaf (w.dgraaf@antonius-sneek.nl).

Nutrition bijeenkomst SJG Weert & ChipSoftNutrition bijeenkomst SJG Weert & ChipSoft2018-06-04T12:00:00Z4-6-2018 15:30:00Sint Jans Gasthuis Weerthttps://www.chipsoft.nl/evenementen/54https://assets.chipsoft.com/Events/Event%20kalender/Logo-ChipSoft-wit.png, https://assets.chipsoft.com/Events/Event%20kalender/Logo-ChipSoft-wit.png

Benieuwd naar de ondersteuning van nutrition binnen HiX? In samenwerking met SJG Weert organiseren wij op maandag 4 juni een bijeenkomst. Tijdens deze middag geeft ChipSoft een presentatie over de toekomstige ontwikkelingen binnen CS-Nutrition. Daarna zijn er aparte sessies om inhoudelijke vragen te stellen. 

Voor wie?
Deze bijeenkomst is een georganiseerd event voor relaties van ChipSoft. Deelname is uitsluitend mogelijk op uitnodiging van onze accountmanagers. Er is een limiet aan het aantal deelnemers

Heeft u nog vragen?
Neem contact op met uw ChipSoft accountmanager of met de afdeling Marketing en Communicatie via communicatie@chipsoft.nl of via telefoonnummer 020-49 39 000.

Verdiepingssessie ZorgplatformVerdiepingssessie Zorgplatform2018-06-14T12:30:00Z14-6-2018 16:30:00ChipSoft hoofdkantoor - Crystal Tower, Orlyplein 10, 1043DP, Amsterdamhttps://www.chipsoft.nl/evenementen/53https://assets.chipsoft.com/PublishingImages/Solutions/Oplossingen/Zorgplatform-evenementen.pnghttps://assets.chipsoft.com/PublishingImages/Solutions/Oplossingen/Zorgplatform-evenementen.png, https://assets.chipsoft.com/PublishingImages/Solutions/Oplossingen/Zorgplatform-evenementen.png

​Op 14 juni 2018 organiseren wij een sessie waarin we de medewerkers van onze zorginstellingen bijpraten over de laatste ontwikkelingen van Zorgplatform. De middag staat in het teken van praktische en vooral technische vragen rondom aansluiting op Zorgplatform. Naast een toelichting op onze visie op transmurale samenwerking, volgt een live demo van Zorgplatform en deelt Reinier Haga Groep de eerste ervaringen. Ook FocusCura is aanwezig om dieper in te gaan op de aansluiting van cVitals op Zorgplatform. 


Voor wie?

Deelname aan de Verdiepingssessie Zorgplatform is uitsluitend mogelijk op uitnodiging van uw accountmanager. Er is een limiet aan het aantal deelnemers.

ChipSoft Zomer Netwerkevenement ChipSoft Zomer Netwerkevenement 2018-06-28T07:30:00Z28-6-2018 16:30:00Postillion Hotel Bunnik Utrechthttps://www.chipsoft.nl/evenementen/55

Bijpraten met uw vakgenoten
Samen met uw collega's - waaronder bestuurders, CMIO's, programmamanagers, IT-specialisten en zorgverleners - uit verschillende organisaties gaat u de dialoog aan over onderwerpen zoals waarde gedreven zorg, de winst van e-health en de apotheek van de toekomst. Op donderdag 28 juni organiseren we het ChipSoft Zomer Netwerkevenement.

Voor wie?
Deelname aan de Verdiepingssessie Zorgplatform is uitsluitend mogelijk op uitnodiging van uw accountmanager. Er is een limiet aan het aantal deelnemers.Ronde van ChipSoftRonde van ChipSoft2018-09-23T06:00:00Z23-9-2018 14:00:00De Dam - Amsterdamhttps://www.chipsoft.nl/evenementen/52https://assets.chipsoft.com/Events/Ronde%20van%20ChipSoft/RvCS_100x100.jpg, https://assets.chipsoft.com/Events/Ronde%20van%20ChipSoft/RvCS_100x100.jpg

​We stappen weer op de racefiets! Zondag 23 september 2018 is alweer de 4e editie van de Ronde van ChipSoft. Opnieuw is de route van de Dam tot Dam Fietsclassic het decor. Voor het Koninklijk paleis op de Dam start en finish je bij de VIP-tent. Vooraf, onderweg en na afloop heeft u ruim de tijd om informeel met uw sportieve vakgenoten te spreken over gemeenschappelijke uitdagingen of het prachtige landschap waar u doorheen fietst. 

Voor wie?
De Ronde van ChipSoft is een sportevenement voor relaties van ChipSoft. Deelname is uitsluitend mogelijk op uitnodiging van onze accountmanagers. Er is een limiet aan het aantal deelnemers.

Meer informatie?
Voor vragen over de Ronde van ChipSoft kun je contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie via telefoonnummer +31 20 49 39 000 of per e-mail via rondevanchipsoft@chipsoft.nl.

HiX (content) GebruikersgroepenHiX (content) Gebruikersgroepen2091-02-21T23:00:00Z21-2-2091 23:00:00Diverse locatieshttps://www.chipsoft.nl/evenementen/46https://assets.chipsoft.com/Events/Toolkit/Beeldbank/Beeldmerk%20HiX%20RGB%20PNG.png

Met (content) gebruikersgroepen faciliteren we samen met zorgorganisaties een platform, waarop instellingen samen met collega-ziekenhuizen per specialisme of onderwerp hun ideeën en expertise kunnen uitwisselen. Met elkaar en met ons. Zo verbeteren we samen HiX én de zorg. Als u lid bent van een (content) gebruikersgroep wordt u per e-mail op de hoogte gehouden over bijeenkomsten die georganiseerd worden en ontvangt u tijdig een uitnodiging met inschrijfmogelijkheid. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met CS-Gebruikersgroepen@chipsoft.nl."


Meer informatie over Gebruikersgroepen.

Meer informatie over Content Gebruikersgroepen.


 Twitter

ChipSoft op social media

 Facebook

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd