Banner

 

 

Samen naar betere zorg FestivalSamen naar betere zorg Festival2019-01-17T09:00:00Z17-1-2019 15:00:00Rijtuigenloods, Amersfoorthttps://www.chipsoft.nl/evenementen/57https://assets.chipsoft.com/Events/Event%20kalender/Logo%20SNBZ-3Artboard%201%402x.png, https://assets.chipsoft.com/Events/Event%20kalender/Logo%20SNBZ-3Artboard%201%402x.pnghttps://samennaarbeterezorgfestival.chipsoftevents.nl/, https://samennaarbeterezorgfestival.chipsoftevents.nl/

Hét netwerkevent voor zorgpartners van ChipSoft
Op donderdag 17 januari 2019 vindt het allereerste Samen Naar Betere Zorg Festival plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Een uniek evenement waar al onze zorgpartners en waardevolle relaties in de Zorg & ICT-sector samen komen om het nieuwe jaar in te luiden.

Zorg dat je erbij bent! 
Dit is dé perfecte gelegenheid om te netwerken, successen te vieren en inspiratie op te doen ten aanzien van toekomstige ontwikkelingen in de zorg en in relatie tot onze gemeenschappelijke deler: HiX. We zijn ervan overtuigd dat we alleen samen met onze relaties een volgende stap kunnen zetten, zodat zorgprofessionals ook in de toekomst de beste zorg kunnen waarborgen.

Meer weten? Ga naar: https://samennaarbeterezorgfestival.chipsoftevents.nl/

Gebruikersdag ZorgportaalGebruikersdag Zorgportaal2019-05-28T07:30:00Z28-5-2019 15:00:00Volgthttps://www.chipsoft.nl/evenementen/32https://assets.chipsoft.com/Events/Event%20kalender/Logo-ChipSoft-wit.png, https://assets.chipsoft.com/Events/Event%20kalender/Logo-ChipSoft-wit.png

​De Gebruikersdag Zorgportaal staat in het teken van onderlinge samenwerkingen, technologische ontwikkelingen (in HiX) en veranderingen in de zorgmarkt. Samen met de voorzitter van de gebruikersgroep bieden wij een interessant en uitgebreid programma waarna u als zorgprofessional weer helemaal up-to-date bent. 

Met gebruikersgroepen faciliteren we samen met zorgorganisaties een platform, waarop instellingen samen met collega-ziekenhuizen per deelgebied hun ideeën en expertise kunnen uitwisselen. Met elkaar en met ons. Zo verbeteren we samen HiX én de zorg.

Voor meer informatie over de Gebruikersgroep Zorgportaal kunt u contact opnemen met de voorzitter: Wybren de Graaf (w.dgraaf@antonius-sneek.nl).

HiX (content) GebruikersgroepenHiX (content) Gebruikersgroepen2091-02-21T23:00:00Z21-2-2091 23:00:00Diverse locatieshttps://www.chipsoft.nl/evenementen/46https://assets.chipsoft.com/Events/Toolkit/Beeldbank/Beeldmerk%20HiX%20RGB%20PNG.png

Met (content) gebruikersgroepen faciliteren we samen met zorgorganisaties een platform, waarop instellingen samen met collega-ziekenhuizen per specialisme of onderwerp hun ideeën en expertise kunnen uitwisselen. Met elkaar en met ons. Zo verbeteren we samen HiX én de zorg. Als u lid bent van een (content) gebruikersgroep wordt u per e-mail op de hoogte gehouden over bijeenkomsten die georganiseerd worden en ontvangt u tijdig een uitnodiging met inschrijfmogelijkheid. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met CS-Gebruikersgroepen@chipsoft.nl."


Meer informatie over Gebruikersgroepen.

Meer informatie over Content Gebruikersgroepen.


 Twitter

ChipSoft op social media

 Facebook

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd