Inhoudseditor

 

 

LHV Huisartsbeurs7-4-2018 15:00:002018-04-07T07:00:00ZJaarbeurs - Jaarbeursplein, Utrecht

Om continu op de hoogte te blijven van wat er speelt in onze branche, zijn wij regelmatig aanwezig op beurzen en congressen. Daar gaan wij graag in gesprek met alle professionals in de zorg en praten wij hen direct bij over de nieuwste innovaties in HiX.

Op zaterdag 7 april zijn wij aanwezig bij de Huisartsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens dit congres staan wij met een stand op de beursvloer, waar wij u alles kunnen vertellen en laten zien over onze totaaloplossing HiX in de eerstelijnszorg.

HiX is namelijk waar de zorg is. En die zorg begint meestal met een bezoek aan de huisarts. Vandaar dat HiX optimale ICT-ondersteuning biedt aan huisartsenpraktijken, huisartsenposten en ketenzorg. Daarbij faciliteert het de samenwerking met de zorgverleners rondom de patiënt door gegevensuitwisseling met onder andere apotheken, ziekenhuizen, revalidatiecentra en de GGZ. Hierdoor biedt HiX een regionale functie.

Demo-afspraak
Interesse in een afspraak of demo? Mail uw verzoek naar communicatie@chipsoft.nl en wij nemen contact met u op om alles af te stemmen op uw wensen.

Inschrijven
U kunt zich online inschrijven voor de Huisartsbeurs via deze link

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met communicatie@chipsoft.nl.

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd