Inhoudseditor

 

 

KNMP Voorjaarscongres13-3-2018 17:30:002018-03-13T07:30:00ZBeatrixtheather - Jaarbeursplein 6A, Utrecht

Om continu op de hoogte te blijven van wat er speelt in onze branche, zijn wij regelmatig aanwezig op beurzen en congressen. Daar gaan wij graag in gesprek met alle professionals in de zorg en praten wij hen direct bij over de nieuwste innovaties in HiX.

Op dinsdag 13 maart zijn wij aanwezig bij het voorjaarscongres van het KNMP in het Beatrixtheater in Utrecht. Tijdens dit congres staan wij met een stand op de beursvloer, waar wij u alles kunnen vertellen en laten zien over het apotheeksysteem van ChipSoft.

Het voorjaarscongres wordt al jaren goed bezocht door de KNMP-leden en behandelt telkens een interessant thema. Wetenschappelijke presentaties en workshops maken deel uit van het programma. Zowel openbare apothekers als ziekenhuisapothekers vinden dit congres zeer interessant. Het thema van het voorjaarscongres 2018 is: Patient Power. Het congres staat in het teken van het afscheid van prof. Peter de Smet.


Demo-afspraak
Interesse in een afspraak of demo? Mail uw verzoek naar communicatie@chipsoft.nl en wij nemen contact met u op om alles af te stemmen op uw wensen.

Inschrijven
U kunt zich via deze link aanmelden voor het KNMP Voorjaarscongres.

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met communicatie@chipsoft.nl


Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd