Inhoudseditor

 

 

Dag van de Eerstelijn Amsterdam3-10-2018 18:40:002018-10-03T10:00:00ZDe Meervaart - Meer en vaart 300, Amsterdam
Om continu op de hoogte te blijven van wat er speelt in onze branche, zijn wij regelmatig aanwezig op beurzen en congressen. Daar gaan wij graag in gesprek met alle professionals in de zorg en praten wij hen direct bij over de nieuwste innovaties in HiX.

Op woensdag 3 oktober zijn wij aanwezig bij de Dag van de Eerstelijn in De Meervaart in Amsterdam. Tijdens deze dag staan wij met een stand op de informatiemarkt, waar wij u alles kunnen vertellen en laten zien over onze totaaloplossing HiX in de eerstelijnszorg.

HiX is namelijk waar de zorg is. En die zorg begint meestal met een bezoek aan de huisarts. Vandaar dat HiX optimale ICT-ondersteuning biedt aan huisartsenpraktijken, huisartsenposten en ketenzorg. Daarbij faciliteert het de samenwerking met de zorgverleners rondom de patiënt door gegevensuitwisseling met onder andere apotheken, ziekenhuizen, revalidatiecentra en de GGZ. Hierdoor biedt HiX een regionale functie.

Demo-afspraak
Interesse in een afspraak of demo? Mail uw verzoek naar communicatie@chipsoft.nl en wij nemen contact met u op om alles af te stemmen op uw wensen.

Inschrijven
U kunt zich via deze link onderaan de pagina aanmelden voor de Dag van de Eerstelijn.

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met communicatie@chipsoft.nl.

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd