Met u, onze zorgpartners, werken we continu aan de digitale transformatie en innovatie van de zorg. Afstandszorg wordt in de huidige context steeds couranter en samenwerking tussen zorgactoren belangrijker. Dat vraagt om doorgedreven zorginnovatie. Om aan alle (nieuwe) noden van de zorgprofessional te voldoen, wordt elektronisch patiëntendossier (EPD) HiX voortdurend geüpdatet. Bij elke nieuwe ontwikkeling zijn gebruiksvriendelijkheid, patiëntveiligheid en zorgkwaliteit de voornaamste pijlers. Het EPD maakt de brug tussen zorgactoren en faciliteert daartoe een vlotte gegevensuitwisseling. Bovendien voldoet het EPD altijd aan de laatste nieuwe wet- en regelgeving.

 


Zorginnovatie in HiX

Uw zorginstelling moet steeds nieuwe uitdagingen het hoofd bieden om zorginnovatie te kunnen volgen. De wet- en regelgeving verandert, de zorg moet efficiënter, de patiënt wordt nauwer betrokken en er is voortdurend nieuwe technologie beschikbaar om in uw werkprocessen te integreren. Samen met u gaan we al die uitdagingen aan. Met elektronisch patiëntendossier HiX bent u verzekerd van de meest innovatieve oplossing op de Belgische markt. Functionaliteiten worden voortdurend herzien, uitgebreid en geüpdatet. Daarnaast wordt resoluut gekozen voor een 'technology refresh'-beleid. De technologieën die het fundament vormen van HiX worden doorlopend vernieuwd, waardoor het EPD steeds naadloos aansluit op de noden van de snel evoluerende markt, vandaag en in de toekomst.

 

Samenwerken aan zorginnovatie

Om de beste oplossingen te bereiken, hebben we u nodig. Als eindgebruiker weet u immers het best om welke ondersteuning uw werkproces vraagt. Daarom wordt het perspectief van klant-zorginstellingen meegenomen in de doorontwikkeling van HiX. U wordt uitgenodigd voor contact- en overlegmomenten, waarin de werking van de software en uw noden en wensen uitvoerig besproken worden. Die waardevolle input stuurt mee de ontwikkeling van HiX. Zo bouwen we samen aan zorginnovatie.

 

Voordelen

  • Continue evaluatie en optimalisatie
  • Zorginnovatie op basis van gebruikerservaringen
  • Oplossing steeds conform de geldende wet- en regelgeving
  • Hoogste kwaliteitsgarantie voor product en dienstverlening


Meer weten? Contacteer ons!

Neem voor meer informatie contact op met communicatie@chipsoft.be.