Met een doelgerichte lokalisatiestrategie zet ChipSoft in op ondersteuning voor de Belgische zorg. Alle processen in de standaard content van HiX zijn op maat.


Het Belgische team van ChipSoft richt zich volledig op het 'eigen' zorglandschap. De bestaande software werd aan de hand van een weldoordachte, bewuste en stapsgewijze strategie op maat gemaakt van de Belgische zorg.

Uiteenlopende profielen met kennis van de Belgische zorg maken samen een sterk team dat klaar is om aankomende ontwikkelingen in de zorg steeds een stap voor te blijven met vernieuwende IT-oplossingen.

Groeispurt

De medewerkers van team België staan zelfstandig in voor de ondersteuning van alle Belgische klant-ziekenhuizen. Daarbij kunnen zij rekenen op de steun en expertise die aanwezig is op het hoofdkantoor in Amsterdam. Die expertise is sinds 1986 in opbouw en staat als een huis.

Een gestage groei heeft ervoor gezorgd dat team België op tien jaar tijd haar eerste kantoor ontgroeid is. Met de verhuis naar een locatie in Antwerpen met meer ruimte, een betere bereikbaarheid en alle mogelijke faciliteiten (waaronder state-of-the-art opleidingslokalen) zette ChipSoft België in juni 2019 een nieuwe stap vooruit.

Enkele sprekende voorbeelden van ontwikkelingen door team België zijn:

  • Integraties met platformen zoals Qermid, Hubs en Metahub,
  • Afleiding en aanlevering van minimale ziekenhuisgegevens,
  • Elektronisch voorschrijven conform Belgisch medicatiebestand en voorschriften bezorgen aan Recip-e,
  • Inloggen op de portaalomgeving met het eID,
  • Registreren en aanleveren van nomenclatuurgegevens,
  • Integratie van oplossingen voor de laagvariabele zorg en opvolging van ontwikkelingen hieromtrent,
  • Et cetera.

Zowel wat betreft haar product als haar dienstverlening aan klanten is ChipSoft een total solution provider. Met verscheidene succesvolle, operationele implementaties in Vlaanderen is ChipSoft een ervaren speler in de markt. Op die stevige basis bouwen we verder aan de toekomst van de zorg-IT.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met communicatie@chipsoft.be.