Onze mHealth (Mobile Health) oplossingen bieden zorgprofessionals ongekende mogelijkheden en flexibiliteit wat betreft het uitvoeren van hun werkzaamheden. HiX Mobile Verpleegkundige is een gebruiksvriendelijke app voor verpleegkundigen om direct aan de bron te registreren.

 


Activiteiten registreren met mHealth

Vanuit het afdelingbezettingsoverzicht, het medicatietoedieningsoverzicht of door het scannen van een barcode openen verpleegkundigen het dossier van een patiënt. Hierin hebennen de verpleegkundigen toegang tot het activiteitenplan, waar zij activiteiten kunnen afvinken, laten vervallen of wijzigen.

"Met HiX Mobile lopen verpleegkundigen minder heen en weer naar de pc of COW en kunnen ze via de app hun metingen snel invoeren."
Christine Aberson – Chief Nurse Information Officer (CNIO), Noordwest Ziekenhuisgroep

 

Directe inzage

In de app hebben verpleegkundigen toegang tot de belangrijkste onderdelen van het dossier, zoals raportage, naslag, diagnoses, allergieën en behandelbeperkingen. Verder kunnen diverse metingen en rapportages worden gedaan, waaronder de Early Warning Score (EWS). Daarnaast kunnen uitgevoerde metingen direct aan de bron worden geregistreerd. De gegevens worden daarbij direct opgenomen in het dossier van de patiënt.


Toedieningsregistratie

Vanaf de release van HiX 6.2 is ook de toedieningsregistratie van medicatie in de app beschikbaar. Verpleegkundigen zien hierin het overzicht van toe te dienen medicamenten en kunnen diret de toedieningen registreren. 

Android, iOS en Windows

De app voor verpleegkundigen kan worden gebruikt op de eigen telefoon van de verpleegkundige of op een door het ziekenhuis ter beschikking gestelde telefoon. In deze keuze is de zorginstelling volledig vrij. De app is beschikbaar voor Android, iOS en Windows en wordt door de zorginstelling gedistribueerd. 

 

HiX Mobile in Canisius Wilelmina Ziekenhuis

Benieuwd naar de ervaringen van CWZ met de verpleegkundigen app? Anita Scholten (CNIO) en Amy Fila (Verpleegkundige) binnen het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis vertellen welke voordelen mHealth en de app hen oplevert in hun dagelijkse werkzaamheden. 

 


Meer weten?

Bekijk ook onze andere HiX Mobile oplossingen voor mhealth. Download hier de factsheet HiX Mobile Verpleegkundige. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met communicatie@chipsoft.nl.