Onze mHealth (Mobile Health) oplossingen bieden zorgprofessionals ongekende mogelijkheden en flexibiliteit wat betreft het uitvoeren van hun werkzaamheden. Met de app HiX Mobile voor de Centrale Sterilisatieafdeling (CSA) volgt u de gehele cyclus van netten en instrumenten door middel van barcodescanning.

mHealth centrale sterilistieafdeling

Met HiX Mobile Steriel beschikken medewerkers over volledige ondersteuning van het logistieke proces op de CSA.  Met de app scannen medewerkers op welke locatie een net of instrument zich bevindt, op het moment dat het net of instrumnet op die locatie aankomt. Door alle bewegingen vast te leggen, beschikt HiX over alle logistieke gegevens van operatienetten, ondersteunt het de aanvraag van deze netten en kan, in geval van een incident, worden herleid waar bepaalde netten zich op een bepaald moment bevonden. Hiermee draagt HiX Mobile Steriel in sterke mate bij aan de beheersing van materialen rondom patiënten.

 

Uw voordelen

  • Inzicht in locatie van instrumenten en netten
  • Gebruiksvriendelijke registratie aan de bron

 

Meer weten?

Bekijk ook onze andere HiX Mobile oplossingen voor mhealth. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met communicatie@chipsoft.nl.