Onze mHealth (Mobile Health) oplossingen bieden zorgprofessionals ongekende mogelijkheden en flexibiliteit wat betreft het uitvoeren van hun werkzaamheden. HiX Mobile Voeding is een gebruiksvriendelijke app voor voedingsassistenten om patiëntgerichte maaltijden te bestellen. 

 

 


Menu op maat

Met HiX Mobile Voeding leggen voedingsassistenten aan het bed de maaltijdkeuze van de patiënt vast. De app toont per patiënt alle eetmomenten met de bijbehorende menukeuzes, afgestemd op eventuele allergieën en voedingsvoorschriften. Daarbij heeft de voedingsassistent van ieder menu-item direct alle allergenen en nutriënten binnen handbereik. Tevens kunnen ook extra menu’s en verstrekkingen worden aangevraagd.

Verstrekkingen

Ook kunnen de voedingsassistenten bij uitgiftes de verstrekkingen direct registreren in de app. 

Innames

Tot slot registreren de voedingsassistenten ook de innames van de patiënten. Hiermee zijn verschillen in verstrekkingen en inname direct zichtbaar. 


HiX Mobile Voeding is inzetbaar op telefoons en tablets. Hierdoor kunnen voedingsassistenten en patiënten gemakkelijk samen naar de menukeuzes kijken en overleggen welke voeding voor welk moment de beste optie is.


Meer weten?

Bekijk ook onze andere HiX Mobile oplossingen voor mhealth. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met communicatie@chipsoft.nl.