Alle medewerkers van de Centrale Sterilisatieafdeling (CSA) beschikken met HiX Mobile Steriel over de meest actuele status en locatie van netten en instrumenten door middel van barcodescanning.

Logistieke processen ondersteund

Met HiX Mobile Steriel beschikken alle medewerkers van de sterilisatieafdeling over volledige ondersteuning van het logistieke proces. De medewerkers scannen netten of instrumenten op het moment dat deze aankomen op een bepaalde locatie. Daarmee is meteen in HiX bekend waar ze zich bevinden. Door alle bewegingen vast te leggen, beschikt het EPD over alle logistieke gegevens van operatienetten en kan bij incidenten de locatie van een net op elk moment herleid worden.

Eenvoudig beheer en transport van materialen

Daarnaast kan de sterilisatiemedewerker washer en autoclaaf charges aanmaken en doorvoeren. Dit kan door losse netten te scannen, maar de app beschikt ook over de mogelijkheid om batches samen te stellen en deze vervolgens met hun volledige inhoud in één keer te verplaatsen naar de gewenste locatie. Zo draagt HiX Mobile Steriel in sterke mate bij aan de monitoring en het beheer van materialen rondom patiënten.

Voordelen

  • Gebruiksvriendelijke registratie aan de bron
  • Snelle werkprocessen met barcodescanning
  • Verbeterde opvolging van alle materialen

Meer weten?

HiX Mobile is continu in ontwikkeling. Wilt u meer weten over onze mobile oplossingen? Bekijk meer over onze andere applicaties of neem dan contact met ons op via communicatie@chipsoft.be.

Lees meer over HiX Mobile