HiX ondersteunt alle werkprocessen rondom de nazorg met een geïntegreerde oplossing.


Eigen, overzichtelijk dossier

Het nazorgdossier biedt ondersteuning gedurende het werkproces van de nazorgmedewerker/transferverpleegkundige. De werklijst in het dossier biedt overzicht in de binnenkomende aanvragen van de verpleegafdelingen. Door de statusvoering in de ordermodule is in één oogopslag zichtbaar waar in het proces de nazorgaanvraag zich bevindt en wat de volgende stap is. Het dossier geeft gemakkelijk inzicht in relevante gegevens als verpleegkundige scorelijsten en formulieren. Daarnaast is er de mogelijkheid voor eigen consultvoering.

 

Overdracht

De document-functionaliteit binnen HiX vergemakkelijkt het opstellen van verschillende overdrachtsformulieren. De hiervoor benodigde informatie wordt elders uit HiX opgehaald, zodat in een paar klikken een volledig overdrachtsformulier gereed is.

 

Communicatie

De nazorgaanvraag wordt deels gevuld op basis van de verpleegkundige anamnese, waaruit bijvoorbeeld de KATZ-ADL worden overgenomen. Hierdoor kan de nazorgaanvraag snel en compleet ingevuld worden door de verpleegkundige. In het verpleegkundig dossier is de status van de nazorgaanvraag inzichtelijk, zodat zij op de hoogte blijven van het verloop van de aanvraag.


Voordelen:

  • Snel in te vullen aanvraag
  • Overzicht door statusvoering en werklijst
  • Makkelijk op te stellen overdrachtsformulieren

 

 

Meer weten?

Lees meer over wat HiX kan betekenen voor verpleeghuizen, verzorgingstehuizen en thuiszorg. Neem voor meer informatie contact op via communicatie@chipsoft.nl.