Als zorgprofessionals is het vervelend om veel te registreren en die informatie vervolgens niet goed terug te kunnen vinden. Om die reden is elektronisch patiëntendossier HiX uitgebreid met een overzichtenscherm. Hierop kunt u de overzichten die relevant zijn voor uw werkproces met één klik benaderen.

 

Overzichtenscherm: haal eruit wat er inzit

In HiX kunt u op verschillende manieren zowel operationele informatie als stuurinformatie inzichtelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden van de HiX Overzichtsgenerator of de rapportages en kubussen van het HiX Datawarehouse. Toch ziet u soms wellicht door de bomen het bos even niet meer. Het HiX overzichtenscherm biedt voor deze situaties snel uitkomst.

 

Alle overzichten op één centrale plek

Het overzichtenscherm brengt alle overzichten die voor het werkproces van een eindgebruiker relevant zijn op één plek bijeen. De verschillende werkprocessen worden aan de hand van tags aangeduid. Onder deze tags staan de overzichten, waar u direct naartoe navigeert. Standaard staan in het overzichtenscherm de overzichten van de HiX Overzichtsgenerator en rapportages van het HiX Datawarehouse. Als gebruiker van HiX krijgt u een handig uitklapmenu tot uw beschikking waarin u de tags en overzichten direct kunt vinden.

HiX overzichtenschermDoor op het kopje 'Overzichten' in de lay-out te klikken verschijnt het uitklapmenu.

In welke HotFix is/wordt het overzichtenscherm uitgeleverd?

Het overzichtenscherm is in HotFix 53 uitgeleverd in HiX 6.2 en 6.3. In HotFix 54 en HotFix 55 richten we de standaard content in. De beheerafdeling van uw zorginstelling stelt vervolgens het overzichtenscherm aan u beschikbaar. 

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over het overzichtenscherm? Neem dan contact met ons op via communicatie@chipsoft.nl