Standaard contenthttps://www.chipsoft.nl/hix-abc/artikel/74/Standaard-contentStandaard content

 

 

Standaard contenthttps://www.chipsoft.nl/hix-abc/artikel/74/Standaard-contentStandaard content

Met de standaard content in HiX beschikt u over een gestandaardiseerde EPD-inhoud, die altijd up-to-date is en voortdurend vernieuwt. Zo weet u zeker dat uw zorgorganisatie bewezen oplossingen gebruikt en zo groeit u automatisch mee met de laatste ontwikkelingen in de zorg-ICT.


Via de Standaard content releases op de website en dit magazine houden we u op de hoogte van alle nieuwe tools en handige wijzigingen.


Standaard content in HiX

Standaard content kan worden gedefinieerd als alle denkbare inhoud voor een optimaal EPD. Dit varieert van verslagleggingsmogelijkheden tot complete order-workflows, specialistische vragenlijsten, scorelijsten, ingebouwde richtlijnen, beslisondersteuning, multimedia, widgets en koppelingen om (verplichte) aanleveringen te realiseren. HiX biedt deze inhoud gestructureerd aan, waardoor uw zorginstelling voordelen behaalt met zowel de inhoud zelf als het implementeren en onderhouden ervan.


Bewezen in andere zorginstellingen

ChipSoft verzamelt al ruim 30 jaar kennis over ICT-inrichtingen en -ondersteuning en neemt deze kennis mee in de standaard content. Hierin is voor ieder specialisme een veelvoud aan smaken opgenomen die zich in andere zorginstellingen hebben bewezen. Meestal sluit minimaal een van deze smaken naadloos aan op de wensen van de zorginstelling. Deze aanpak maakt een snelle implementatie mogelijk omdat het wiel niet opnieuw hoeft te worden uitgevonden.


Nieuwe functionaliteiten

HiX wordt voortdurend verder doorontwikkeld. Regelmatig komen nieuwe functionaliteiten beschikbaar. Zorgorganisaties die werken met standaard content, liften automatisch mee met deze nieuwe functionaliteiten.


Regelgeving direct verwerkt

Nieuwe richtlijnen, wetten en regels worden direct in de standaard content opgenomen. Doordat wij met veel instanties nauw samenwerken (onder meer met DBC Onderhoud en de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen), zijn wij als eerste op de hoogte van veranderingen en verwerken wij ze direct in HiX.


Hoge mate van flexibiliteit

U kunt als zorgorganisatie ook zelf alternatieven voor de standaard content configureren en voorstellen. Een breed team van experts - bestaande uit medisch specialisten, paramedici, verpleegkundigen en IT-specialisten - beoordeelt of deze uitbreiding een verrijking is voor andere zorginstellingen. Zo ja, dan wordt de nieuwe functionaliteit in de standaard content opgenomen en verzorgt ChipSoft vanaf dat moment al het onderhoud voor u.


Lagere beheerlast

ChipSoft neemt het onderhoud van standaard content op zich, waardoor de druk op uw applicatiebeheerders vermindert. Zij kunnen zich richten op hun eigenlijke taak: kijken naar procesoptimalisatie in plaats van vragenlijsten aanpassen aan nieuwe richtlijnen. En wanneer zo’n aanpassing in de vragenlijsten nodig is, zorgen wij dat óók alle aanverwante koppelingen, beslisondersteuning, overzichten en aanleveringen worden geüpdatet.


Hogere transparantie en gegevensuitwisseling

Met de standaard content in HiX heeft u een oplossing in huis die volledig gehoor geeft aan de eis van minister Schippers om transparantie te bieden. Doordat registraties in HiX gestructureerd worden ingevoerd, is het ook mogelijk om de gegevens gestructureerd uit het systeem op te vragen. Het maakt bovendien gestructureerde gegevensuitwisseling mogelijk tussen zorgverleners binnen uw zorginstelling en tussen zorginstellingen onderling.


Voordelen

• Werken met een bewezen oplossing
• Automatisch profiteren van nieuwste zorg-ICT
• Hoge mate van flexibiliteit
• Lagere beheerlast
• Verhoging van transparantie
• Snelle implementatie


Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met communicatie@chipsoft.nl.

GP0|#4f0556ff-ba79-414b-85b4-17d71b6d3081;L0|#04f0556ff-ba79-414b-85b4-17d71b6d3081|Standaard content;GTSet|#22330115-d00b-41a5-a8fa-382778f5d637;GP0|#14eb5a66-b995-4b8d-8a5f-ce54a70b87f9;L0|#014eb5a66-b995-4b8d-8a5f-ce54a70b87f9|Ziekenhuizen;GP0|#988b1830-2eb4-4b38-b626-a90af500c58a;L0|#0988b1830-2eb4-4b38-b626-a90af500c58a|EPD

 RelatedItems

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd