Met HiX beschikt uw zorgorganisaties over een innovatief product dat aan het begin van zijn levenscyclus staat. Dat doen we door de technologieën achter HiX continu te verversen en verbeteren.

Technologie en HiX

Wij kunnen u de meest innovatieve en functionele zorg-ICT leveren door de meest vooraanstaande technologie toe te passen. Wij hanteren een resoluut ‘technology refresh-beleid’ om de snel evaluerende markt voor te blijven. Hiermee zijn zorgorganisaties met HiX verzekerd van een modern, toekomstbestendig en innovatief product. Nu en in de toekomst.

Samenwerking met Microsoft

Wij ondersteunen geen ‘hypes’ maar ‘trends’ en vinden het belangrijk dat kennis in de markt altijd betaalbaar blijft. Daarom werken we intensief samen met Microsoft. Als klant profiteert u van deze samenwerking doordat u altijd kunt beschikken over de nieuwste bewezen technologieën. De kennis en resources van onze toegepaste (Microsoft-)technologieën zijn breed in de markt beschikbaar en blijven daardoor voor iedereen betaalbaar.

‘Support lifecycle’

We zorgen dat de technologieën die wij toepassen altijd voldoen aan de ‘Microsoft support lifecycle’. Daardoor kunnen wij een toekomstbestendige oplossing garanderen die optimaal integreert met het bestaande IT-landschap van uw zorginstelling.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met communicatie@chipsoft.nl.