Huisartseninformatiesysteem HiX ondersteunt het volledige zorgproces op de huisartsenpost. HiX biedt innovatieve tools om de verschillende werkprocessen op de huisartsenpost te ondersteunen. Van het eerste contact met de triagist, naar de consultvoering bij de waarnemend huisarts tot het automatisch versturen van het waarneembericht. 


NTS-triage in Huisartseninformatiesysteem HiX

Huisartseninformatiesysteem (HIS) HiX biedt bijvoorbeeld de triagist handige tools om efficiënt de NTS-triage te doorlopen en op basis van de verkregen urgentie met één klik op de knop een afspraak vast te leggen. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om ook de telefoniesystemen te integreren met HiX waarmee de triagist wordt geholpen sneller en efficiënter patiënten op te zoeken in het systeem.

 

HIS biedt intelligent consultformulier

De traigisten en huisartsen maken in huisartseninformatiesysteem HiX voor de huisartsenpost gebruik van ons intelligent consultformulier waarmee gegevens efficiënt en gestructureerd vastleggen worden volgens de SOEP-systematiek. Daarbij krijgen zij hulp van HiX door de integratie van alle standaarden en formularia. HiX combineert de consultregistratie met het uitzetten van acties, vastleggen van metingen en bijvoorbeeld het voorschrijven van medicatie. Dankzij het intelligente consultformulier hoeft de gebruiker geen uitstapjes meer te maken binnen het systeem en kan de totale zorg vanuit één scherm geregistreerd en uitgezet worden.

 

LSP-dossierinformatie

De gebruiksvriendelijkheid van Huisartseninformatiesysteem HiX stelt gebruikers in staat gelijktijdig een consult te registreren en belangrijke patiëntgegevens, in te zien. Bijvoorbeeld door het gebruik van het 'split screen' kunnen metingen en uitslagen worden ingezien zonder de consultregistratie te verlaten. Op deze manier is het totaalbeeld van de patiënt, waaronder LSP dossierinformatie van de patiënt, altijd in één oogopslag duidelijk.

 

Interactieve plattegrond

Voor het beste overzicht van bezoekende patiënten beschikken de zorgverleners over een handige interactieve plattegrond van de huisartsenpost. Op deze 'map' is in één oogopslag inzichtelijk waar elke patiënt zich bevindt en met welke zorgvraag en urgentie zij de huisartsenpost bezoeken. Door gebruik te maken van drag-and-drop worden actuele doorlooptijden bijgehouden.

 

Management

Ook voor het monitoren van de kwaliteit biedt HiX ondersteuning met tools die het management ondersteunen bij het beoordelen van alle gegevens uit HiX.

 

Ervaren migratiespecialist

Als marktleider op het gebied van zorg-ICT heeft ChipSoft jarenlange ervaring met het veilig en nauwkeurig overzetten van gegevens uit allerlei ICT-systemen naar HiX. Ook voor uw post hebben wij een plan van aanpak klaarliggen.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Huisartseninformatiesysteem HiX voor uw praktijk of huisartsenpost? Neem gerust contact op met onze specialist op het gebied van huisartzenzorg: Mark Lourens mlourens@chipsoft.nl of bel naar 020-49 39 000.