https://www.chipsoft.nl/nieuws/259/Value-Based-Healthcare-vraagt-om-teamspiritValue Based Healthcare vraagt om teamspiritDe optelsom van beste spelers maakt nog niet per definitie het beste team. Het is een gevleugelde uitspraak uit de sport die ook in de zorg van toepassing is. Om optimale Value Based Healthcare te bereiken, moeten alle zorgparticipanten zich meer als team ontwikkelen. Hoe goed ze individueel ook zijn. De optelsom van beste spelers maakt nog niet per definitie het beste team. Het is een gevleugelde uitspraak uit de sport die ook in de zorg van toepassing is. Om optimale Value Based Healthcare te bereiken, moeten alle zorgparticipanten zich meer als team ontwikkelen. Hoe goed ze individueel ook zijn. 2018-07-18T22:00:00Z

 

 

https://www.chipsoft.nl/nieuws/263/Kempenhaeghe-eerste-zorginstelling-met-HiX-voor-het-laboratorium
Kempenhaeghe eerste zorginstelling met HiX voor het laboratorium
Kempenhaeghe, expertisecentrum voor epileptologie, slaapgeneeskunde en neurocognitie, neemt als allereerste zorgorganisatie HiX voor het laboratorium in gebruik. Met deze volledige geïntegreerde oplossing binnen het EPD ondervinden laboranten en assistenten optimale ondersteuning tijdens hun werkproces.
2018-07-10T22:00:00Z
0
Nieuws
https://www.chipsoft.nl/nieuws/257/Transmurale-samenwerking-wordt-nieuwe-norm
"Transmurale samenwerking wordt nieuwe norm"
De eerste drie ziekenhuizen wisselen medische gegevens met elkaar uit via Zorgplatform. Deze vorm van transmurale samenwerking wordt de nieuwe norm. Reinier de Graaf, Haga Ziekenhuis en Langeland Ziekenhuis halen patiëntgegevens on demand bij elkaar op: laboratoriumuitslagen, medicatie, diagnoses, operatieve verrichtingen en allergieën. Als functioneel analist en technisch consultant is het ontzettend uitdagend om aan dit soort projecten te werken.
2018-07-09T22:00:00Z
0
Blog
https://www.chipsoft.nl/nieuws/262/Deelname-praktijkproef-MedMij
Deelname praktijkproef MedMij
Samen met de Reinier Haga Groep doen wij mee aan het landelijke testprogramma PROVES. Daarin wordt beproefd hoe persoonlijke, medische gegevens die nu nog in ziekenhuissystemen geregistreerd staan, straks veilig en betrouwbaar volgens de MedMij-spelregels bij de patiënt in zijn persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) komen.
2018-07-09T22:00:00Z
0
Nieuws
https://www.chipsoft.nl/nieuws/261/Meer-stabiliteit-en-ontwikkeling-door-standaard-content
“Meer stabiliteit en ontwikkeling door standaard content”
Het onlangs gefuseerde Westfriesgasthuis en Waterland Ziekenhuis stappen in oktober 2019 over op de standaard content van HiX. "Voor beide locaties van het fusieziekenhuis een enorme verandering, maar het biedt straks meer stabiliteit en ontwikkeling", aldus KNO-arts en CMIO Marein van der Torn en Nic Kaldenbach, manager ICT.
2018-07-06T11:00:00Z
0
Nieuws
https://www.chipsoft.nl/nieuws/258/Jarenlang-plezier-gehad-van-Remedies
“Jarenlang plezier gehad van Remedies”
Het allereerste administratieprogramma van ChipSoft – Het allereerste administratieprogramma van ChipSoft – Remedies, uitgebracht in 1986 – is onlangs ‘met pensioen’ gegaan. Frithjof Kroon, jarenlang kaakchirurg in het Ruwaard van Putten ziekenhuis en later in Spijkenisse Medisch Centrum, trok als laatste eindgebruiker de stekker uit het systeem. “Een einde van een mooi tijdperk.”
2018-07-03T22:00:00Z
0
Case
https://www.chipsoft.nl/nieuws/260/Inspiratie-tijdens-Zomer-Netwerkevenement
Inspiratie tijdens Zomer Netwerkevenement
Donderdag 28 juni bezochten zorgprofessionals uit meer dan dertig zorginstellingen ons Zomer Netwerkevenement. We spraken over Value Based Healthcare, de winst van eHealth en de apotheek van 2025. ’s Middags werd er voor de liefhebbers op de golfbaan verder gesproken over de gezamenlijke uitdagingen in onze sector.
2018-06-28T22:00:00Z
0
Nieuws
https://www.chipsoft.nl/nieuws/255/Zeelandcare-kiest-HiX-voor-optimale-samenwerking
Zeelandcare kiest HiX voor optimale samenwerking
Zorgorganisatie Zeelandcare, specialist op het gebied van Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie en Plastische Chirurgie, is succesvol overgestapt op HiX. Met HiX beschikken de zorgverleners van Zeelandcare op alle locaties over één volledig geïntegreerd elektronisch patiëntendossier dat voortdurend vernieuwt en technologisch klaar is voor de toekomst.
2018-06-25T22:00:00Z
0
Nieuws
https://www.chipsoft.nl/nieuws/256/In-de-markt-hoogleraar-psychiatrie-Wiepke-Cahn
In de markt: hoogleraar psychiatrie Wiepke Cahn
‘Voor afschaffen scheiding psychiatrie en somatiek.’ Wie het twitteraccount van Wiepke Cahn bezoekt, ziet in een oogopslag hoe de hoogleraar Psychiatrie in de wedstrijd zit. “Nú is het moment voor betere samenwerking!”
2018-06-25T22:00:00Z
0
Blog
https://www.chipsoft.nl/nieuws/254/Noordwest-Ziekenhuisgroep-slaat-digitaliseringsslag-met-HiX
Noordwest Ziekenhuisgroep slaat digitaliseringsslag met HiX
Noordwest Ziekenhuisgroep is vrijdag 22 juni overgestapt op HiX. Hierdoor hebben artsen, verpleegkundigen, ondersteunend personeel en de poli-apotheken van het ziekenhuis digitaal toegang tot alle relevante informatie over hun patiënt en intelligente registratiemogelijkheden. Een greep uit de noviteiten:
2018-06-22T13:00:00Z
0
Nieuws

 Tweets

ChipSoft op social media

 Facebook widget

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd