https://www.chipsoft.nl/nieuws/346/Eerste-instellingsapotheek-live-met-HiXEerste instellingsapotheek live met HiXDe instellingsapotheek van Bravis ziekenhuis is de eerste instellingsapotheek die HiX gebruikt voor de verwerking en administratieve afhandeling van voorschriften vanuit externe instellingen, zoals het verpleeghuis en de GGZ-instelling. De instellingsapotheek van Bravis ziekenhuis is de eerste instellingsapotheek die HiX gebruikt voor de verwerking en administratieve afhandeling van voorschriften vanuit externe instellingen, zoals het verpleeghuis en de GGZ-instelling. 2019-06-12T22:00:00Z

 

 

https://www.chipsoft.nl/nieuws/343/Geintegreerde-aanpak-essentieel-voor-capaciteitsmanagement-in-RKZ
“Geïntegreerde aanpak essentieel voor |capaciteitsmanagement in RKZ”
Het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) in Beverwijk maakt op gebied van capaciteitsmanagement een sterke ontwikkeling door. Het ziekenhuis werkt ruim drie jaar volgens de LEANfilosofie aan een soepel verlopend zorgproces. “Het wordt nu tijd voor de volgende stap”, vertellen Jaap van den Heuvel (voorzitter raad van bestuur), Vincent van Ham (capaciteitsmanager) en Kees Broekman (manager zorg).
2019-06-06T14:00:00Z
0
Case
https://www.chipsoft.nl/nieuws/342/RKZ-en-ChipSoft-bundelen-krachten-met-integraal-capaciteitsmanagement
RKZ en ChipSoft bundelen krachten |met integraal capaciteitsmanagement
Het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk en ChipSoft gaven op 4 juni met een feestelijke ondertekening het startsein voor hun partnership aangaande Capaciteitsmanagement. Het Rode Kruis Ziekenhuis introduceert hiermee als eerste in Nederland één geïntegreerde oplossing die vanuit HiX ondersteuning biedt op het gebied van capaciteitsmanagement.
2019-06-04T22:00:00Z
0
Nieuws
https://www.chipsoft.nl/nieuws/341/Blog-Integraal-capaciteitsmanagement-geintegreerd-in-EPD
Blog: Integraal capaciteitsmanagement geïntegreerd in EPD
Voor de meest efficiënte inzet van resources is integraal capaciteitsmanagement onmisbaar. Yke van Dijk, Manager Capaciteitsmanagement bij ChipSoft, gaat in haar blog in op de uitdagingen én de oplossingen voor zorginstellingen.
2019-06-02T22:00:00Z
0
Blog
https://www.chipsoft.nl/nieuws/339/Gezellig-sportief-en-nuttig-voor-je-werk
“Gezellig, sportief en nuttig voor je werk”
Na de zomer vindt voor het vijfde jaar op rij de Ronde van ChipSoft plaats. De eerste deelnemers hebben zich al ingeschreven, onder wie Danny Duikersloot, systeem-/netwerkbeheerder bij het Diakonessenhuis Utrecht. Danny heeft tot nu toe alle rondes meegefietst en verschijnt ook de vijfde editie aan de start. Wij stelden hem een aantal vragen:
2019-05-30T22:00:00Z
0
Nieuws
https://www.chipsoft.nl/nieuws/336/Succesvolle-pilot-met-app-voor-verpleegkundigen-in-Erasmus-MC
​Succesvolle pilot met app voor verpleegkundigen in Erasmus MC
Erasmus MC (locatie Sophia Kinderziekenhuis) ging vrijdag 24 mei als eerste ziekenhuis in Nederland live met de HiX-app voor verpleegkundigen. De verpleegkundigen van de afdelingen Kinderneurologie en Kinderchirurgie zijn de allereerste die de app inzetten voor (metingen)registraties aan het bed.
2019-05-29T14:45:00Z
0
Nieuws
https://www.chipsoft.nl/nieuws/340/Gebruikersdag-Zorgportaal-Vernieuwend-en-dynamisch
Gebruikersdag Zorgportaal: “Vernieuwend en dynamisch”
Samen met de werkgroepvoorzitters en artsen en ICT-professionals van tientallen zorginstellingen deelden we op de Gebruikersdag Zorgportaal klantervaringen en innovaties rondom online patiëntenzorg.
2019-05-28T22:00:00Z
0
Nieuws
https://www.chipsoft.nl/nieuws/335/Blog-Open-en-robuuste-ICT-is-cruciaal-voor-de-HAP
Blog: "Open en robuuste ICT is cruciaal voor de HAP"
Huisartsenpost West-Friesland, onderdeel van de Zorgkoepel West-Friesland, is als eerste huisartsenpost (HAP) overgestapt op HiX. Stefan Koomen, econoom en bestuurder van Zorgkoepel West-Friesland, legt in zijn blog uit waarom de huisartsenpost - en de zorg in de regio - erop vooruitgaat door één geïntegreerd platform.
2019-05-22T07:00:00Z
0
Blog
https://www.chipsoft.nl/nieuws/334/Expertisecentrum-Kempenhaeghe-succesvol-over-op-HiX
Kempenhaeghe succesvol over op HiX
Kempenhaeghe, expertisecentrum voor epileptologie, slaapgeneeskunde en neurocognitie, gebruikt voortaan HiX voor de integrale ondersteuning van zowel haar activiteiten in de gespecialiseerde ziekenhuiszorg als voor haar zorgverlening vanuit de WLZ. Door dit geïntegreerde Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) worden alle zorgprofessionals en overige medewerkers optimaal ondersteund tijdens hun werkproces.
2019-05-19T22:00:00Z
0
Nieuws
https://www.chipsoft.nl/nieuws/332/Blog-HiX-app-is-aanrader-voor-iedere-specialist
Blog: “HiX-app is aanrader voor iedere specialist”
Transplantatiechirurg David Lam is werkzaam in het Leids Universitair Medisch Centrum en early adaptor van de app HiX-mobile voor specialisten. In zijn blog legt hij uit waarom hij zo'n fan is van deze app. "Gerichte informatie, op pocketformaat beschikbaar!"
2019-05-13T22:00:00Z
0
Blog

 Tweets

ChipSoft op social media

 Facebook widget

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd