https://www.chipsoft.nl/nieuws/327/Hier-kun-je-landelijk-impact-maken-voor-de-patient“Hier kun je landelijk impact maken voor de patiënt”Juul Knoben en Puck van Boekel uit Team Capaciteitsmanagement maakten vorige week tijdens de Dutch Hacking Health deel uit van het winnende team in de categorie ‘Beste Data Diven’-oplossing. In een kort vraaggesprek blikken zij terug op de hackathon en delen zij hun passie voor capaciteitsmanagement en werken bij ChipSoft.Juul Knoben en Puck van Boekel uit Team Capaciteitsmanagement maakten vorige week tijdens de Dutch Hacking Health deel uit van het winnende team in de categorie ‘Beste Data Diven’-oplossing. In een kort vraaggesprek blikken zij terug op de hackathon en delen zij hun passie voor capaciteitsmanagement en werken bij ChipSoft.2019-04-17T22:00:00Z

 

 

https://www.chipsoft.nl/nieuws/326/Zorg-is-grote-winnaar-bij-Dutch-Hacking-Health
Zorg is grote winnaar bij Dutch Hacking Health
De Dutch Hacking Health in Utrecht bleek afgelopen weekend een bruisende broedplaats voor innovatieve ideeën om de zorg nóg patiëntgerichter te ondersteunen met ICT. Collega’s Puck van Boekel en Juul Knoben wonnen bovendien de prijs voor Beste Data Driven-oplossing 2019.
2019-04-14T22:00:00Z
0
Nieuws
https://www.chipsoft.nl/nieuws/325/Klant-aan-het-woord-Een-uitkomst-voor-de-apotheek-van-het-ziekenhuis
Klant aan het woord: “Een uitkomst |voor de apotheek van het ziekenhuis”
Bas Bossenga is poli-apotheker in het Diakonessenhuis in Utrecht. November 2018 stapte de poli-apotheek over op HiX. Vanachter zijn bureau in de poli-apotheek vertelt hij over zijn ervaringen rondom de implementatie en de eerste maanden ná livegang.
2019-04-10T22:00:00Z
0
Case
https://www.chipsoft.nl/nieuws/324/Klant-aan-het-woord-Met-DigiD-machtigen-helpen-we-ouders-enorm
Klant aan het woord: “Met DigiD machtigen |helpen we ouders enorm”
De digitalisering van patiëntendossiers neemt een vlucht; steeds meer zorginstellingen geven patiënten online toegang tot hun gegevens. Echter, kinderen blijven daarin achter. Tot grote frustratie van de ouders. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis start daarom als eerste zorginstelling in Nederland met een pilot DigiD Machtigen.
2019-04-08T22:00:00Z
0
Case
https://www.chipsoft.nl/nieuws/323/Psychiatrie-snakt-naar-structuur-en-eenduidigheid-in-zorg-ICT
​​​“Psychiatrie snakt naar structuur en eenduidigheid in zorg-ICT”
Deze week is het de Week van de Psychiatrie en volgende week staan we met een stand op het voorjaarscongres van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NvvP). Mooi moment om John Jansen (teamleider GGZ) te vragen naar de vraagstukken en verbetermogelijkheden binnen deze snel veranderende sector.
2019-03-27T23:00:00Z
0
Nieuws
https://www.chipsoft.nl/nieuws/322/HiX-heeft-weer-de-Groene-vink
HiX heeft weer de Groene vink
HiX heeft wederom de Groene Vink behaald voor de WMO en de Jeugdwet. De nieuwste iStandaarden, versie 2.3, maken per direct onderdeel uit van onze geïntegreerde ICT-oplossing voor cure en care. Hierdoor beschikken zorgorganisaties met HiX automatisch over optimale ondersteuning van de geldende wet- en regelgeving.
2019-03-24T23:00:00Z
0
Nieuws
https://www.chipsoft.nl/nieuws/321/Blog-Slimme-ICT-is-noodzaak-voor-revalidatiesector
Blog: “Slimme ICT is noodzaak voor revalidatiesector”
De revalidatiesector is volop in beweging. Veranderingen in wet- en regelgeving vragen om nieuwe vormen van ondersteuning en de patiënt moet meer betrokken worden bij de eigen behandeling. Hoe haalt u als revalidatiecentrum op het gebied van zorg-ICT het onderste uit de kan? Die vraag zweeft bij veel bestuurders die ik spreek boven het hoofd. Gelukkig is er een oplossing.
2019-03-20T23:00:00Z
0
Blog
https://www.chipsoft.nl/nieuws/318/Drie-womenintech-aan-het-woord
Drie #womenintech aan het woord
Werken bij Chipsoft biedt ontzettend veel kansen om je persoonlijk te ontwikkelen en daarmee je carrière naar een hoger plan te trekken. We zijn er trots op dat ChipSoft ook onder vrouwen een gewilde werkplek is. In het kader van internationale vrouwendag vragen we vandaag aan drie vrouwen waarom zij werken bij ChipSoft.
2019-03-07T23:00:00Z
0
Nieuws
https://www.chipsoft.nl/nieuws/317/Diakonessenhuis-borgt-VTGM-veilig-in-HiX
Diakonessenhuis borgt VTGM veilig in HiX
Verpleegkundigen in het Diakonessenhuis kunnen veilig medicijnen bereiden door een waterdichte oplossing in HiX. Bij die bereiding wordt elke stap door het scannen van QR-codes op ingrediënten automatisch gecontroleerd en vastgelegd. Het Diakonessenhuis is een van de eerste ziekenhuizen in Nederland die dit systeem op deze schaal toepast.
2019-03-03T23:00:00Z
0
Nieuws
https://www.chipsoft.nl/nieuws/314/Tergooi-bij-patient-in-de-huiskamer-door-videoconsult
Tergooi bij patiënt in de huiskamer door videoconsult
Waarom laten we een patiënt nog naar het ziekenhuis komen voor een herhaalconsult als we hem of haar die reisbelasting kunnen besparen én zelf efficiënter kunnen werken? Ziekenhuis Tergooi stelde zichzelf die vraag en startte vervolgens een pilot met videoconsults.
2019-02-13T23:00:00Z
0
Nieuws

 Tweets

ChipSoft op social media

 Facebook widget

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd