• 14 juli 2016 -

  Het BovenIJ ziekenhuis is begin juli succesvol gemigreerd naar HiX. Met behulp van de migratietool stapte het op eigen kracht over naar de modernste versie van het ChipSoft-EPD. Meerdere ziekenhuizen gingen het Amsterdamse ziekenhuis de afgelopen maanden voor. We hebben enkele migratietips en -ervaringen gebundeld in een digitaal magazine.


  Praktijkervaringen

  Wat komt er kijken bij zelfstandig migreren? Hoe hebben andere ziekenhuizen dit tot een succes gebracht en welke tips hebben zij? En wat vinden zij tot nu toe van HiX? Dit komt allemaal aan bod in het digitale magazine ‘Migreer zelf naar HiX’. Het magazine wordt regelmatig geactualiseerd aan de hand van recente praktijkervaringen. U opent het magazine via deze link.


  Concrete voordelen

  Het BovenIJ ziekenhuis is het laatste ziekenhuis dat met de vernieuwing van het EPD een grote sprong voorwaarts maakte op het gebied van digitale zorg. Edwin van der Meer, voorzitter Raad van Bestuur, ziet veel concrete voordelen voor de patiënt en het ziekenhuis: “Met de ingebruikname van HiX zijn we klaar voor de toekomst, waarin intensiever samenwerken met zorg- en welzijnsinstellingen en online mogelijkheden voor patiënten en zorgverleners steeds belangrijker worden.”

  Meer nieuws lezen

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd