• 25 juni 2018 -

  Zorgorganisatie Zeelandcare, specialist op het gebied van Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie en Plastische Chirurgie, is succesvol overgestapt op HiX. Met HiX beschikken de zorgverleners van Zeelandcare op alle locaties over één volledig geïntegreerd elektronisch patiëntendossier dat voortdurend vernieuwt en technologisch klaar is voor de toekomst.


  HiX voorziet alle typen zorgorganisaties van een volledig geïntegreerde digitale werkomgeving. Het biedt een totaaloplossing aan functionaliteiten om patiëntgerichte behandel- en registratieprocessen te ondersteunen, waarbij alle processen binnen één werkstroom naadloos op elkaar aansluiten.


  Standaard content

  HiX biedt rol- en taakgerichte medische standaard content voor iedere zorgprofessional. Voor iedere werksituatie krijgen artsen en ondersteunende medewerkers op het juiste moment de relevante inzage- en registratiemogelijkheden aangereikt. Hierdoor worden zij optimaal ondersteund gedurende hun workflows. Ingebouwde intelligentie en beslissingsondersteuning bieden daarbij de helpende hand.

  Rutger Batenburg, Medisch Directeur van Zeelandcare: “HiX heeft zich de afgelopen jaren bewezen als ’n degelijk, betrouwbaar en doordacht Elektronisch Patiënten Dossier (EPD). Een goed EPD vormt de basis voor ’n hoge kwaliteit van ’n zorginstelling en is derhalve voor ons van doorslaggevende betekenis. Door te kiezen voor HiX is samenwerking met omringende ziekenhuizen op het gebied van patiënten informatie bovendien optimaal voorbereid. Dat is cruciaal, aangezien onze specialisten voor ’n deel ook in het ziekenhuis werkzaam zullen blijven en zijn wij met deze keuze goed voorbereid op mogelijk uitbreiding naar andere regio’s.


  Over Zeelandcare

  Zeelandcare is een zorginstelling met zes locaties in Zeeland en West-Brabant. De locaties van Zeelandcare zijn kleinschalig en de medewerkers zijn nauw betrokken bij de zorg. Kwaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht staan iedere minuut voorop. Bij Zeelandcare kunnen patiënten terecht voor planbare zorg op het gebied van Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie en Plastische Chirurgie.

  Meer nieuws lezen

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd