• 2 juli 2014 -

    ​ChipSoft heeft de Microsoft Solution Partner of the Year Award gewonnen. De jury roemde het state-of-the art EPD HiX, dat mobiel toegankelijk, schaalbaar en volledig touch enabled is. HiX is bovendien het eerste systeem dat het complete ketenproces in de zorg automatiseert.


    De award werd woensdagavond 2 juli tijdens de jaarlijkse Microsoft Health Partner Awards uitgereikt aan de ChipSoft-directie. Met deze prijs beloont Microsoft partners die het afgelopen jaar op basis van Microsoft-technologie de gezondheidszorg hebben verbeterd. ChipSoft dankt de prijs aan HiX, het toekomstbestendige en Windows-gebaseerde EPD.


    Zorg staat voorop

    ChipSoft is zeer vereerd met de award. Algemeen directeur Hans Mulder: “Mede dankzij onze goede samenwerking met Microsoft kunnen we innovatieve oplossingen blijven aanbieden aan de zorgsector. Zorgverleners kunnen met HiX bijvoorbeeld op elk gewenst device werken. Het systeem draait net zo makkelijk op een pc of laptop als een tablet of smartphone. HiX is beschikbaar dáár waar de zorg wordt geleverd. Daarnaast nemen slimme eHealth-toepassingen binnen HiX zorgverleners werk uit handen én ze betrekken patiënten bij hun eigen zorgproces. Bij onze innovaties staan de werkprocessen en de behoefte van de zorgprofessional altijd voorop.”

    Meer nieuws lezen

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd