• 14 december 2018 -

  ​Met een symbolische druk op de knop is Rijnstate vrijdag 14 december succesvol overgestapt naar HiX. Hiermee is het ziekenhuis klaar voor de toekomst. Zorgverleners kunnen nu slimmer en efficiënter samenwerken.


  Zorgvuldige voorbereiding

  Hans Schoo, lid Raad van Bestuur Rijnstate: “De overgang naar een nieuw ziekenhuisinformatiesysteem was een gigantische klus. Honderden collega’s in Arnhem, Velp en Zevenaar werkten maandenlang aan de inrichting van HiX. En ruim 4.800 artsen, verpleegkundigen, polikliniekmedewerkers en andere medewerkers zijn opgeleid om met dit systeem te leren werken. Ik ben erg trots op de inzet en betrokkenheid die iedereen heeft getoond.”


  Mijn Rijnstate ook vernieuwd

  Ook Mijn Rijnstate, de beveiligde website voor patiënten, is vernieuwd. Vanaf 14 december ziet de omgeving er anders uit en zijn er extra mogelijkheden toegevoegd. Alle patiëntgegevens staan inmiddels in de vernieuwde omgeving.


  Toekomstbestendig met HiX

  Met HiX is Rijnstate klaar voor de toekomst. Het systeem biedt een totaaloplossing voor dossiervoering, workflowondersteuning, zorgadministratie, zorglogistiek, planning en eHealth. Bovendien maakt HiX veilige gegevensuitwisseling mogelijk tussen zorginstellingen en betrekt het patiënten meer bij hun zorgproces. Doordat HiX inzetbaar is op vaste en mobiele devices, kunnen zorgverleners altijd en overal beschikken over patiëntinformatie en registratiemogelijkheden.

  Meer nieuws lezen

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd