• 31 mei 2019 -

  Na de zomer vindt voor het vijfde jaar op rij de Ronde van ChipSoft plaats. De eerste deelnemers hebben zich al ingeschreven, onder wie Danny Duikersloot, systeem-/netwerkbeheerder bij het Diakonessenhuis Utrecht. Danny heeft tot nu toe alle rondes meegefietst en verschijnt ook de vijfde editie aan de start. Wij stelden hem een aantal vragen: 


  Je doet voor de 5e keer mee. Wat maakt de Ronde van ChipSoft zo leuk?

  De toegevoegde waarde van de Ronde is dat je op een gemakkelijke manier in contact komt met andere mensen die ook HiX gebruiken en je meteen een beetje kunt netwerken. Door de drukte lukt het natuurlijk niet om iedereen te spreken maar ieder jaar spreek je wel een aantal deelnemers van verschillende ziekenhuizen. 


  Wat is je het meest bijgebleven van de voorgaande edities?

  Eigenlijk dat alles altijd zo goed geregeld is! Een duidelijke uitleg van tevoren, een prettige ontvangst in de tent op de dag zelf en een hele mooie omgeving om doorheen te fietsen. De sfeer op zo’n dag is ontzettend goed en het mooie is: je hebt de keuze uit allerlei verschillende afstanden, dus je kunt meedoen op je eigen tempo en niveau. Het is leuk om onderdeel te zijn van zo’n grote, sportieve, zorg & ICT-fietsgroep. Dat we met deze Ronde ook indirect een goed doel steunen, is voor mij ook een belangrijke toevoeging.  


  Zelf fiets je wel de langste afstand (105 km). Hoe bereid jij je hierop voor?

  Mijn basisconditie haal ik uit het woon- werkverkeer. Ik woon 12 kilometer bij mijn werk vandaan dus ik ga elke dag, weer of geen weer, op de fiets. Daarnaast fiets ik elke jaar wel een aantal toertochten, waaronder de winter- en zomer Elfstedentocht, de Amstel Gold Race, de Classico Giro, de Classico Boretti en de Zuiderzee-klassieker.


  Heb je nog een tip voor mensen die twijfelen over deelname?

  Ja, schrijf je in! Het is niet alleen gezellig en sportief, maar ook erg nuttig voor je werk. Zo heb ik van het eerste jaar nog steeds contacten met wie ik regelmatig over ons werk mail. Je spreekt ieder jaar wel een paar mensen uit andere zorginstellingen of van ChipSoft en je rijdt altijd wel in een groepje waarin je even een babbeltje maakt.

  Danny (links) bereidt zich samen met zijn collega’s voor op de Ronde. 


  (Deelname aan de Ronde van ChipSoft is alleen mogelijk op uitnodiging van uw accountmanager).

  Meer nieuws lezen

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd