• 28 november 2019 -

  Vandaag is het Deventer Ziekenhuis succesvol overgestapt op HiX met standaard content. Ruim 2.700 artsen, verpleegkundigen, polikliniekmedewerkers en andere medewerkers werken nu met het nieuwe EPD.

  Go-live

  Vanochtend om 11.30 uur was er in de centrale hal van het ziekenhuis een feestelijke bijeenkomst met symbolisch ‘rode-knop-moment’, waarmee het systeem live ging. “De overgang naar dit nieuwe systeem was een enorme klus. Ik ben ontzettend trots op hoe collega’s de afgelopen maanden met zoveel inzet en enthousiasme aan dit project hebben gewerkt” vertelt bestuurder Eric Kroon trots. “Met HiX standaard content kunnen we efficiënter en veiliger werken en zijn we beter voorbereid op de toekomst.”

  MijnDZ is vernieuwd

  Het patiëntenportaal MijnDZ.nl is ook vernieuwd. In MijnDZ kunnen patiënten hun medische gegevens inzien. maar ook vragenlijsten invullen. Zoals de vragenlijst voor een operatie. Ook is een overzicht van geplande afspraken te zien, inclusief een historie van afspraken die een patiënt in het verleden heeft gehad. Verder vindt de patiënt hier uitslagen van verschillende onderzoeken die zijn gedaan.

  Meer nieuws lezen

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd