• 18 november 2020 -

  ​Zorgverleners krijgen het hard te verduren sinds het begin van de coronapandemie. Ze kampen met toegenomen stress en werkdruk. Ook bij ChipSoft zien we, soms van dichtbij, hoe hard zorgverleners en ondersteunend personeel de afgelopen maanden werken om het hoofd boven water te houden. We willen de hele zorgsector dan ook een hart onder de riem steken. Want alle zorgverleners verdienen een eerbetoon voor het geweldige werk dat ze doen.

  Om onze zorgverleners te eren en vooral te bedanken, steken we met het hele team een lichtje aan. Zo brengen we wat hoop in deze donkere tijden. Alleen samen kunnen we het aantal besmettingen doen teruglopen en alleen samen komen we door deze periode heen. Laat ons er dus zijn voor elkaar, vanop een veilige afstand.

  Daarom richten we deze oproep ook aan u: steek een kaarsje of alvast uw kersverlichting aan voor de zorg. Breng wat licht in donkere dagen en herinner uw omgeving eraan dat niemand er alleen voor staat.

  #zorgvoorlicht

  #samennaarbeterezorg

  #antwerpselichtjes

   

  ChipSoft is IT-leverancier en partner van de zorg. Samen met de zorginstellingen zetten we tijdens deze crisis alles op alles. Het doel: de zorgprofessionals zo goed mogelijk ondersteunen bij hun levensnoodzakelijke taak, namelijk de beste zorg bieden aan alle patiënten. 

  Meer nieuws lezen

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd