• 1 april 2015 -

  Slechts tweeënhalve maand was er nodig om de Antonius Zorggroep volledig te voorzien van HiX, dé totaaloplossing voor Nederlandse zorginstellingen. Nu iedereen ermee werkt, worden direct de voordelen duidelijk. “Voor de zorgverleners, maar ook voor de beheerders”, aldus Werner Zuurbier, Hoofd Informatisering.


  Met de intrede van HiX zijn de patiëntveiligheid en eenduidigheid binnen de Antonius Zorggroep toegenomen. Zuurbier: “De veiligheid was al hoog, maar is met HiX nog verder toegenomen. Zorgverleners hebben bijvoorbeeld altijd maar één patiënt tegelijk op het scherm waardoor het risico op verwisselingen is uitgesloten. Bovendien beschikken zij over een moderne en rustige interface die consistente oplossingen aanreikt op het juiste moment in het zorgproces. Dat komt de veiligheid en efficiëntie ten goede.”


  Verbetering onder de motorkap

  Ook ‘onder de motorkap’ heeft de Antonius Zorggroep met HiX de nodige verbeteringen ondergaan. ChipSoft ontlast Antonius door de support aanvullend te automatiseren. Door automatisch zowel de performance als functionaliteit van het complete ZIS/EPD te monitoren - en beschikbaar te stellen aan ontwikkelaars en consultants – kan bij ChipSoft realtime worden gewerkt aan het perfectioneren van de totaaloplossing. Zónder dat Antonius daar zelf actie op hoeft te ondernemen. “Onze ICT is stabieler geworden”, aldus een tevreden Werner Zuurbier.


  Op maat voor iedere gebruiker

  Met HiX beschikt de Antonius Zorggroep over de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke zorg-ICT op de Europese markt. Het biedt zorgverleners rol- en taakgerichte oplossingen, waardoor zij voor alle situaties de juiste ondersteuning krijgen aangereikt. Bovendien hebben de gebruikers veel grip op het personaliseren van hun eigen lay-out en functionaliteiten. Omdat HiX op zowel vaste als mobiele devices beschikbaar is, kunnen zorgverleners hun registraties altijd aan de bron doorvoeren.


  Minder muisklikken

  Zo’n innovatief systeem is koren op de molen van de Antonius Zorggroep, die zelf ook te boek staat als vooruitstrevend. “Wij vinden het belangrijk dat onze zorgverleners optimaal worden bijgestaan door ICT. Daarom is het fijn dat we met HiX een oplossing hebben die voor veel minder muisklikken zorgt, veel subtiele verbeteringen heeft en klaar is voor de toekomst. Daarin kunnen mobiel gebruik en intensief contact met de patiënt een grotere rol toebedeeld krijgen.”


  HiX stroomlijnt de zorg

  HiX is het volledig geïntegreerde ZIS/EPD van ChipSoft. Met deze totaaloplossing voor dossiervoering, zorgadministratie, zorglogistiek, planning en eHealth ondervinden zorgprofessionals en administratief medewerkers optimale ondersteuning tijdens hun werkproces. Daarbij krijgen zij hulp van innovatieve oplossingen, zoals beslisondersteuning en grafische toepassingen, om de zorg optimaal te stroomlijnen en de patiëntveiligheid te waarborgen. Doordat HiX ook medische content biedt voor specialismen, kunnen zorgverleners zich volledig richten op het verlenen van zorg en worden zaken als aanleveringen kinderspel.

  Meer nieuws lezen

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd