De huisartsenpraktijken MC Soerendonk, Terra Medici en Kerkhoven en van de Ven in Maarheeze zijn vrijdag 31 maart succesvol overgestapt op een nieuw huisartseninformatiesysteem, HiX voor de huisartsenzorg. Met deze cloudoplossing volgen zij het voorbeeld van de PoZob-praktijken in de regio Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.

De drie huisartsenpraktijken hebben een gezamenlijk aantal inschrijvingen op naam van 8.785 en werken in één HiX-omgeving, zodat zij voor elkaar kunnen waarnemen.

HiX voor huisartsenzorg

Met HiX365 beschikken de huisartsen en assistenten van MC Soerendonk, Terra Medici en Kerkhoven en van de Ven over een intelligent elektronisch patiëntendossier, waarin zij hun consulten efficiënt en gestructureerd vastleggen. Daarbij krijgen zij hulp van HiX, door de integratie van alle standaarden en formularia. Eenmaal vastgelegde gegevens in het HIS worden hierbij handig hergebruikt, waardoor dubbele registraties tot het verleden behoren. Daarnaast leveren de praktijken belangrijke indicatoren moeiteloos aan bij de juiste instanties.

Cloud- en hostingdienst

HiX 365 ontzorgt de huisartsen bovendien op het gebied van technisch applicatie- en systeembeheer. Met deze cloud- en hostingdienst profiteren zij van de specifieke HiX-kennis van ChipSoft en de high-end-dienstverlening van Microsoft Azure. Hiermee is de performance, beveiliging en continuïteit van het HIS gewaarborgd.

Meer weten?

Stuur ons gerust een mailtje voor meer informatie!

Mail ons!