• Steeds meer revalidatiecentra kiezen voor HiX. Maar waarom eigenlijk? Hieronder de belangrijkste voordelen op een rij. 

  Volledige integratie binnen HiX. Zowel de dossiervoering voor paramedische diensten als voor de revalidatiearts is geïntegreerd met de planningstool binnen HiX. Zo hebben alle betrokken therapeuten inzicht en invloed op een en hetzelfde behandelproces.
  Optimale samenwerking binnen het team; met de specifiek ontwikkelde behandelcommunicatie voor revalidatie worden behandeldoelen eenvoudig opgesteld, waarop vervolgens gerapporteerd wordt.
  Met de planmodule voor revalidatie wordt een multidisciplinaire behandeltraject snel gepland. 
  De aangeboden klinimetrie en trainingsschema's sluiten altijd aan op de rol van de zorgverlener binnen het revalidatieproces. HiX biedt mooie overzichten van de uitgevoerde klinimetrie per patiënt, wat een goed beeld van het verloop geeft.
  Met ordermanagement is het eenvoudig om taken in de organisatie uit te zetten en op te volgen. Zo kan de revalidatiearts, bijvoorbeeld vanuit het consult, een opdracht geven aan de paramedicus om een specifiek onderzoek uit te voeren.
  HiX voldoet te allen tijde aan de laatste wet- en regelgeving. Ook ontwikkelingen op financieel gebied worden op de voet gevolgd. 
  Het koppelen van allerlei apparatuur om automatisch meetwaarden in het dossier te vullen, bijvoorbeeld bloeddruk of bloedonderzoek.
  Het zelfstandig aanmelden van patiënten met een afspraak bij een zelfservicekiosk.
  Met het geïntegreerde zorgportaal participeert de patiënt optimaal in zijn behandeling door bijvoorbeeld zelf al vragen voor het consult in te voeren, zelf te trainen aan de hand van filmpjes of oefenprogramma's of het lezen van aangeboden informatie. 

  Meer weten?

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met communicatie@chipsoft.nl

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd