• HiX biedt zelfstandige behandelcentra en klinieken een volledig geïntegreerd en innovatief ZIS/EPD. Deze totaaloplossing voor dossiervoering, zorgadministratie, zorglogistiek, planning en eHealth ondersteunt zorgprofessionals en administratief medewerkers optimaal tijdens hun werkzaamheden.


  Efficiënt EPD

  HiX bevat een breed scala aan functionaliteiten die de patiëntveiligheid verhogen en patiëntgerichte behandel- en registratieprocessen ondersteunen. Hierbij sluiten alle processen binnen één werkproces naadloos op elkaar aan, waardoor de efficiency aanzienlijk verbetert. Bovendien biedt HiX volledige medische content om elk proces en elk specialisme optimaal te ondersteunen. Met HiX worden o.a. de onderstaande specialismen ondersteund.

  Plastische chirurgie

  Orthopedie

  Oogheelkunde

  Cardiologie

  Dermatologie

  Gynaecologie

  Interne geneeskunde

  Oncologie

  Radiologie


  Het best passende EPD

  HiX is het best passende en meest functioneel rijke EPD voor uw organisatie. Naast alle geïntegreerde functionaliteiten is HiX ook ingericht voor de ondersteuning van actuele thema’s zoals VIPP en samenwerking. Meer informatie over onze oplossing vindt u aan de rechterzijde.


  Onze klanten 

  Hieronder vindt u een greep van onze klanten,

  Alexander Monro - Het Borstkanker Ziekenhuis


  Bergman clinics


  Capri - Hartrevalidatie


  Comedis zorg


  The Hand Clinic


  Kliniek ViaSana


  Meer weten?

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met communicatie@chipsoft.nl

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd