• HiX is ontwikkeld in nauwe samenwerking met poliklinische apotheken en openbare apotheken. De afgelopen periode heeft een team van ontwikkelaars alle functionaliteit in kaart gebracht, ontwikkeld en getest. Maar waarom heeft ChipSoft deze stap gezet?


  Zorg sluit steeds meer op elkaar aan

  De zorg in de regio kenmerkt zich tot op de dag van vandaag doordat het eilandjes op zich zijn. Dat is zonde, want uitwisseling tussen verschillende disciplines verbetert de zorg. Uitwisseling is eenvoudiger wanneer een applicatie is gebaseerd op moderne techniek. Waar mogelijk, kan gekozen worden voor geïntegreerd werken.


  Verrijking voor bestaande klanten

  ChipSoft is marktleider in de ziekenhuismarkt, maar ook een actieve speler in de GGZ en V&V-sector. Bestaande klanten kennen de voordelen van werken met HiX en vragen naar oplossingen voor bijvoorbeeld de poli-apotheek in het ziekenhuis of een regionaal systeem voor de eerstelijns gezondheidszorg. 


  Kans in de markt voor innovatieve software

  HiX is een modern systeem dat gebruikmaakt van de nieuwste ontwikkelmethodes en technieken. Dit maakt het eenvoudig om nieuwe ontwikkelingen in de applicatie een plek te geven. Huidige aanbieders zijn niet altijd in staat geweest in te spelen op de veranderende apotheekmarkt. Het werd tijd voor een nieuw systeem dat optimaal aansluit op de werkprocessen in de apotheek van vandaag en morgen. 


  Meer weten?

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met communicatie@chipsoft.nl

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd