• De openbare apothekersmarkt snakt naar een modern en flexibel apotheeksysteem. Een AIS, waarmee apothekers nóg beter hun werk kunnen uitvoeren in het snel veranderende zorglandschap. Goed nieuws: wij bieden u die oplossing.


  De apotheekmarkt is voortdurend in beweging en ICT speelt een steeds belangrijkere rol voor de bedrijfsvoering in de apotheek. Een apotheeksysteem dient razendsnel te kunnen inspelen op veranderende wet- en regelgeving, moet meegaan met technologische ontwikkelingen en ondersteuning bieden bij uw samenwerkingen met zorgpartners. Zomaar een handvol vraagstukken waarvoor geen passend antwoord beschikbaar kwam.


  Toekomstbestendig en flexibel

  U bent op zoek naar een modern apotheeksysteem. Naar een applicatie die ook in de toekomst meegroeit met de veranderingen in de markt. Een flexibel systeem, dat continu wordt doorontwikkeld en aanpasbaar is aan uw wensen. HiX is zo'n systeem, dat inmiddels wordt gebruikt door de meest uiteenlopende zorgorganisaties. Door slagkracht en expertise te combineren met specialistische praktijkervaring en deskundigheid uit de apotheekbranche, konden wij een AIS lanceren dat aan alle bovengenoemde wensen voor de openbare apotheek voldoet.


  Optimale informatie-uitwisseling

  Het automatiseren van openbare apotheken is voor ons van grote waarde. Het helpt de zorg-ICT-specialist bij het nóg beter ondersteunen van de complete Nederlandse zorgmarkt. Wij voorzien ziekenhuizen al vele jaren van slimme ICT. Dat geldt ook voor zelfstandige klinieken, de GGZ, revalidatiecentra en sinds enige jaren de thuiszorg. Als apotheker vormt u een belangrijke schakel tussen al deze zorgaanbieders. Handig, want met HiX kunt u straks veilig en efficiënt informatie uitwisselen met al uw zorgpartners.


  Voor iedere apotheek

  HiX is uitgebreid getest met enkele vooraanstaande openbare apotheken. Met groot succes. De eerste apothekers stappen begin 2018 over naar ons AIS en vanaf dat moment is HiX voor iedere apotheker beschikbaar. Vanaf dat moment heeft u dus weer een antwoord op alle uitdagingen in de markt.


  Ontwikkelkracht

  Bij ChipSoft werken ruim 600 professionals, variërend van ontwikkelaars, consultants en apothekers tot artsen, paramedici en verpleegkundigen. Dagelijks werken wij aan de vernieuwing van HiX. Dankzij deze gigantische achterliggende ontwikkelcapaciteit en slagkracht blijft uw apotheek altijd direct over de nieuwste functionaliteiten beschikken.


  Meer weten?

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met communicatie@chipsoft.nl

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd