• HiX biedt woonzorgcentra een innovatief en volledig geïntegreerd elektronisch patiëntendossier (EPD) dat alle zorgverleners en administratief medewerkers optimaal ondersteunt tijdens hun werkproces. Deze totaaloplossing omvat dossiervoering, zorgadministratie, zorglogistiek, planning, mHealth en financiële afhandeling.


  Geïntegreerd EPD

  In woonzorgcentra komen bewoners dagelijks in aanraking met diverse zorgverleners. Met HiX leggen zij allemaal hun registraties vast in hetzelfde unieke patiëntendossier. Bovendien helpt het EPD hen op diverse manieren bij het uitvoeren van hun activiteiten. Dankzij het principe 'enkelvoudige vastlegging, meervoudig gebruik', worden geregistreerde gegevens meteen gedeeld en hergebruikt waar relevant. Daardoor hoeven bewoners veel minder vaak hun verhaal te doen en kunnen zorgverleners zich meteen een beeld vormen van hun toestand.


  Intelligente ondersteuning

  Naast het intelligente hergebruik van gegevens biedt HiX ook diverse controlemechanismen, beslissingsondersteuning, zorgpaden, data-analyses en communicatietools die de patiëntveiligheid verhogen en de registratielast aanzienlijk verlagen. Gebruikers hebben bovendien een persoonlijk profiel dat hen toegang geeft tot precies die informatie en functionaliteiten die van belang zijn voor hun werkproces. HiX zorgt ervoor dat de privacy van de patiënt te allen tijde gewaarborgd wordt en houdt daarbij onder andere rekening met de behandelrelatie.


  Methodisch werken

  HiX begeleidt zorgverleners in het zorgvuldig en methodisch vastleggen van alle gegevens omtrent de bewoners van woonzorgcentra. Zo worden diverse verpleegkundige standaarden als NIC, NOC, NANDA en de gezondheidspatronen van Gordon ondersteund. Daarnaast biedt HiX de mogelijkheid aan alle zorgverleners om met behulp van sjablonen, voorgedefinieerde formulieren et cetera, gegevens gestructureerd vast te leggen. Zo draagt HiX bij aan een correcte en complete gegevensregistratie met betrekking tot de patiënt.


  Meer weten?

  Neem voor meer informatie contact op met communicatie@chipsoft.be.

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd