• ​HiX biedt privéklinieken een volledig geïntegreerd en innovatief EPD. De totaaloplossing voor dossiervoering, zorglogistiek, planning en mHealth ondersteunt de medewerkers optimaal tijdens hun werkzaamheden.


  Efficiënt EPD

  HiX bevat een breed scala aan functionaliteiten voor patiëntveilige behandel- en registratieprocessen. Al deze processen sluiten in één workflow naadloos op elkaar aan, wat de efficiëntie aanzienlijk verhoogt. Bovendien biedt HiX standaard content om elk proces optimaal te ondersteunen. HiX omvat meer dan 70 verschillende specialismen, waaronder de plastische chirurgie, oogheelkunde, dermatologie, NKO, orthodontie en orthopedie. Zo is het EPD altijd aangepast aan de specialismen die aanwezig zijn in de zorginstelling.


  Kwaliteitsvolle workflow rond medische ingrepen

  Naast specialistische dossiervoering biedt HiX een uitgebreide functionaliteit om de gehele werkstroom rond medische ingrepen veilig en maximaal geïnformeerd te doorlopen. OK-medewerkers en verpleegkundigen registreren niet alleen snel alle pre-, per- en postoperatieve gegevens in HiX (inclusief het materiaalgebruik), maar krijgen ook in real time de gegevens uit meetapparatuur die op de patiënt is aangesloten in een handig overzichtsscherm in het dossier gepresenteerd. De uitgebreide Safe Surgery Checklist van 12 stopmomenten, die zijn ingebouwd in het proces, waarborgt een maximale patiëntveiligheid in het operatiekwartier.


  Meer weten?

  Neem voor meer informatie contact op met communicatie@chipsoft.be.

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd