•                                                                                    

  Nr. 11 - 2 mei 2018


  HiX vernieuwt continu. Het zit bovendien vol handigheden die gebruikers misschien nog niet kennen. Via HiX update blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, tips en tricks. In deze editie: het verloskundig ketendossier met echofunctionaliteit.

  Met HiX beschikken verloskundigen en gynaecologen over een uniek verloskundig ketendossier, inclusief echo’s en CTG-registraties. Bovendien neemt HiX hen werk uit handen door alle relevante gegevens geautomatiseerd aan te leveren aan PRN en Peridos.

  Succesvol in regio’s

  Verloskundige praktijken en (academische) ziekenhuizen in de regio’s Utrecht, Leiden, Zeeland en Bergen op Zoom werken al succesvol samen met deze totaaloplossing voor de verloskundige keten. Het dossier stelt de zwangere vrouw centraal en volgt alle stappen binnen de zwangerschap in chronologische volgorde, van de intake tot en met de partus.

  Geïntegreerde echobeelden

  HiX biedt verloskundigen overzichtelijke en gebruiksvriendelijke zwangerschapskaarten, snel in te vullen echoformulieren en de mogelijkheid om via het geïntegreerde PACS2 de echobeelden binnen het dossier in te zien.

  Met HiX zijn alle echobeelden binnen handbereik.

  PRN en Peridos

  HiX haalt uit alle verloskundige registraties automatisch de relevante gegevens voor PRN en Peridos en zet deze klaar voor een geautomatiseerde aanlevering. Eenmaal geregistreerde gegevens worden gedurende de zwangerschap handig hergebruikt, zodat dubbele invoer tot een minimum beperkt blijft.

  Ondersteuning bij overdrachten

  Doordat alle professionals in de keten hetzelfde dossier gebruiken en aanvullen, zijn er geen dubbele registraties nodig en staat alle informatie bij (acute) overdrachtsmomenten altijd overzichtelijk bij elkaar. Hierdoor kan de patiëntenzorg zonder oponthoud doorgaan.

  Ketenintegratie

  De kracht van integratie komt ook naar voren op het moment dat het kind geboren is; alle registraties over het kind in het verloskundig dossier worden direct in HiX weggeschreven bij het juiste kind. Gegevens hoeven dus niet én in een verloskundige dossier én in een dossier van het kind worden ingevoerd.

  Thuisregistraties

  Via het online portaal van HiX kunnen de verloskundige praktijken en ziekenhuizen de zwangere vrouwen toegang geven tot hun eigen dossier en digitale voorlichtingsfolders. Hierdoor kunnen de vrouwen de anamnese vragenlijst thuis online invullen, zodat die bij het bezoek aan de verloskundige of het ziekenhuis alleen nog maar doorgenomen hoeft te worden. Dit bespaart aanzienlijk veel tijd.

  Voordelen

  - Geïntegreerd systeem voor gehele verloskundige keten
  - Geautomatiseerde aanlevering aan PRN en Peridos
  - Tijdbesparing door online registraties


  Meer weten?

  Heeft u vragen naar aanleiding van deze HiX update? Neem contact op met de afdeling Marketing & Communicatie van ChipSoft via communicatie@chipsoft.nl of via telefoonnummer 020-49 39 000.


  Omwille van privacy gebruiken wij in onze uitingen louter beeldmateriaal met fictieve gegevens. Aan de informatie en de afbeeldingen, zoals die in deze mailing worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. Niettemin kan het voorkomen dat de genoemde oplossingen inmiddels zijn ingehaald door nieuwe ontwikkelingen.

  Copyright © 2018 ChipSoft, All rights reserved.


Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd