• Met HiX bieden wij één geïntegreerde ICT-oplossing voor de zorgorganisatie. Of het nu gaat om een enkele locatie of een netwerk van verschillende zorginstellingen: HiX voorziet iedere zorgprofessional van specifieke ondersteuning om topzorg te kunnen leveren. 

   

  Meer informatie over HiX voor uw zorginstelling? Selecteer uw zorgbranche onder 'Oplossingen'.

  Totaaloplossing

  HiX is de meest innovatieve zorg-ICT om zorgprofessionals, bestuurders en ondersteunend personeel optimaal bij te staan in het verlenen van hoogkwalitatieve, patiëntveilige zorg. Door de behandelaar door de registratie te leiden en vastgelegde gegevens te hergebruiken, maakt HiX de zorgregistratie bovendien efficiënter. Zo blijft er meer tijd over voor de patiëntzorg.

   

  Innovatieve standaard content

  HiX biedt rol- en taakgerichte medische standaard content voor iedere zorgprofessional. Deze varieert van verslagleggingsmogelijkheden tot complete orderworkflows, specialistische vragenlijsten, scorelijsten, multimedia, widgets en koppelingen om (verplichte) aanleveringen te realiseren. Ingebouwde intelligentie en beslissingsondersteuning zorgen voor gestroomlijnde zorgprocessen.

  Door continu updates door te voeren, houdt ChipSoft de standaard content actueel en toekomstbestendig. Nieuwe wet- en regelgeving wordt tijdig doorgevoerd. In overleg met haar zorgpartners ontwikkelt ChipSoft steeds nieuwe gebruiksvriendelijke oplossingen.

  HiX in de regio

  Door de verspreiding van het zorgaanbod wordt de samenwerking tussen diverse zorgactoren rond de patiënt steeds belangrijker. Of het nu gaat om een enkele zorginstelling of een regionaal samenwerkingsverband, als enige leverancier biedt ChipSoft een volledig geïntegreerd totaalpakket waarmee u 'eenmalige registratie aan de bron en meervoudig gebruik' waarborgt.

  Wij zetten sterk in op integrale ICT-ondersteuning voor samenwerkende zorgorganisaties. Daarom bieden we met Zorgplatform een platform dat optimale gegevensuitwisseling tussen alle zorgaanbieders in de regio faciliteert, ongeacht het ICT-systeem dat zij gebruiken.

  Kwaliteit

  Kwaliteit, efficiëntie, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid zijn belangrijke uitgangspunten bij het ontwikkelen van onze oplossingen en onze organisatie. ChipSoft heeft het ISO 13485 label en haar product HiX is volledig klasse IIb CE Medical Device gecertificeerd

   


   


  Meer weten?

  Neem voor meer informatie contact op met communicatie@chipsoft.be.

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd