• Koppelen. Het is en blijft een hot item in de zorgsector. Voor zorginstellingen is het van groot belang dat de meest uiteenlopende systemen en apparaten gegevens met elkaar kunnen uitwisselen. De koppeling die dit mogelijk maakt moet beheersbaar én patiëntveilig zijn. Als ervaren koppelspecialist denken wij graag met u mee over de beste en veiligste oplossing.


  Kunnen jullie systeem A laten communiceren met apparaat B? Die vraag wordt ons bij ChipSoft vaak gesteld. Het antwoord is vrijwel altijd een volmondig ‘ja’. Niet voor niets hebben wij in Nederland en België ruim 1300 operationele koppelingen. En dit aantal groeit met de dag.


  Jarenlange ervaring

  Koppelingen worden voor de meest uiteenlopende doeleinden ingezet. Dit varieert van het uitwisselen van financiële gegevens met boekhoudsystemen tot het verwerken van inkomende laboratoriumuitslagen. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen koppelvraagstukken voor ons zelden een geheim. Hierdoor herkennen wij ook in een vroeg stadium situaties waarbij een koppeling de patiëntveiligheid of uw zorgproces kan belemmeren.


  Patiëntveiligheid

  Een koppeling moet niet alleen informatie tussen systemen kunnen uitwisselen, maar ook goed beheersbaar en eenvoudig te onderhouden zijn. Het succes van een koppeling begint in onze ogen bij de patiëntveiligheid. Die mag nooit in het geding komen. Wilt u hiervan verzekerd zijn? Wij staan open voor alle mogelijke koppelen integratievraagstukken en denken graag mee over optimale patiëntveiligheid binnen uw zorginstelling.


  Meer weten?

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met communicatie@chipsoft.nl

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd