Onze mensenhttp://authoring.chipsoft.com/NL/organisation/Lists/Organisation/DispForm.aspx?ID=2Onze mensen

 

 

Onze mensenhttp://authoring.chipsoft.com/NL/organisation/Lists/Organisation/DispForm.aspx?ID=2Onze mensen

ChipSoft heeft professionals in dienst met hart voor de zorg. Zij werken op de afdeling Research & Development, Implementatie & Support, Marketing & Sales of in een ondersteunende functie. Eén ding hebben zij allemaal gemeen: iedere dag staat in het teken van innoveren en verbeteren.

Het team van ChipSoft bestaat uit meer dan 650 mannen en vrouwen, die dagelijks met veel plezier naar Amsterdam, Heerenveen, Hoogeveen en Niel (België) komen om zich in te zetten voor betere zorg-ICT. Kenmerkend is hun hoge opleidingsniveau en kwaliteit om oplossingsgericht te denken. Meer dan 85 procent van de medewerkers is universitair geschoold of heeft een HBO-diploma in de richting zorg en/of ICT.

Onderdeel van ons jonge team (gemiddeld 32 jaar) zijn artsen, verpleegkundigen en apothekers. Zij helpen ons dagelijks om optimaal de vertaalslag te maken van de behoefte op de werkvloer naar innovatieve software. Hun schat aan ervaring en hun drive om zorgverleners nóg beter te ondersteunen, vormen een belangrijke basis voor onze innovatieve oplossingen.

Passie, kennis en kunde zijn bij ChipSoft dus volop aanwezig. Deze ingrediënten zorgen al bijna dertig jaar voor de meest innovatieve oplossingen in de zorg-ICT. En dat zullen ze ook de komende dertig jaar doen, en lang daarna.

 Social Twitter

ChipSoft op social media

 Social Facebook

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd