Impact maken in de zorg?

ChipSoft professionals zijn de verbindende factor tussen ICT en Zorg. Ze zetten hun kennis en vaardigheden in om artsen, verpleegkundigen en ondersteunend personeel zo goed mogelijk te ondersteunen waardoor deze meer tijd voor de patiënt hebben. Lees hier hoe onze collega’s dat doen.

Bekijk Vacatures
http://assets.chipsoft.com/PublishingImages/Werkenbij/Collegas/sabinebas1.jpg HiX-expert

HiX-expert: verlengstuk van consultant en brug naar zorgverlener

Bas en Sabine, HiX-experts

​In het verlengde van onze reguliere software consultants werkt een nieuw team van HiX-experts dedicated aan de continuïteit van innovaties.

Lees meer
Eline Vink, technisch projectleider ChipSoft Technisch projectleider

"Zorginstellingen ontzorgen via ons cloudportaal"

Eline Vink, technisch projectleider

​Eline Vink werkt iedere dag als technisch projectleider aan het verbeteren van de zorg. In haar blog vertelt ze hoe zij dit doet én wat haar functie zo interessant maakt.

Lees meer
https://assets.chipsoft.com/PublishingImages/Nieuws/2023/MarkMaartje_web.jpg Software consultant

"Apotheken helpen met innovaties"

team Apotheek

​Mark Brantjes en Maartje van der Brugghen werken iedere dag aan slimme ICT-oplossingen voor apotheken. Wil jij hun team versterken? Solliciteer dan nu naar de functie software consultant apotheek.

Lees meer
Developer Steffan over werken in de zorg-ICT aan EPD HiX en Zorgplatform Software developer

"Gaaf om patiënten te helpen via code en API's!"

Steffan Roobol, developer Zorgplatform

Developer Steffan vertelt waarom hij graag werkt op het snijvlak van zorg en ICT. Ook iets voor jou? Solliciteer direct!

Lees meer
https://assets.chipsoft.com/PublishingImages/Nieuws/2023/AnneClaire_Patientenportaal_ingevuld.jpg Software consultant

"Portalen verbeteren voor patiënt en zorgverlener"

Anne-Claire Oostdam, teamleider Zorgportaal

​"Werken aan zorg-ICT die patiënten meer regie geeft over hun eigen zorg, geeft veel voldoening." Aan het woord is Anne-Claire Oostdam, die als teamleider Zorgportaal werkt aan zinnige oplossingen voor patiënten én zorgverleners. Voor haar team is ze op zoek naar nieuwe collega's. Solliciteer direct

Lees meer
http://assets.chipsoft.com/PublishingImages/Werkenbij/REEM_220711_0805.jpg Kom jij kennismaken?

Ons stoepbord gezien?

Neem direct contact op met een recruiter

Wij vinden het altijd leuk om jou te ontmoeten! Wil je vrijblijvend kennismaken om te ontdekken of ChipSoft bij jou past? 

Lees meer
Mark Lourens, Relatiemanager Huisartsen Relatiemanager Huisartsen

Werken in de zorg-ICT: "Huisartsen helpen met hun uitdagingen"

Mark Lourens, Relatiemanager Huisartsen

​Voor een relatiemanager in de eerstelijnszorg is werken in de zorg-ICT iedere dag anders. Mark Lourens werkt samen met huisartsen aan het verbeteren van hun zorgprocessen. In zijn blog vertelt Mark waarom hij zich thuis voelt in deze sector en hoe je als relatiemanager bijdraagt aan betere patiëntenzorg. Ook iets voor jou? Wegens aanhoudend succes breiden we ons team graag uit.

Lees meer
https://assets.chipsoft.com/PublishingImages/Werkenbij/Collegas-home/blog%20Myrthe.jpg ChipSoft Career Event

Vind jouw ideale job op het ChipSoft Career Event

Myrthe Sennema, teamleider Recruitment

​Benieuwd hoe jij impact kunt maken in de zorg via slimme ICT? Meld je dan snel aan voor het ChipSoft Career Event. Myrthe Sennema (hoofd Team Recruitment) vertelt alvast meer over het avondvullende programma én jouw carrièrekansen.

Lees meer
Stage bij ChipSoft Stage bij ChipSoft

Bundel je krachten met andere stagiairs!

Profiteer van de stage-community

​Op zoek naar een uitdagende stageplaats? Bij ons ben je volwaardig lid van het team en profiteer je van de kennis van andere stagiairs binnen ons bedrijf.

Lees meer
TopFit bij ChipSoft Sportschool

Word nóg vitaler in de ChipSoft-sportschool!

TopFit

​Wie bij ons werkt, wil iedere dag de zorg verbeteren én het beste uit zichzelf halen. Daar helpen wij natuurlijk graag bij. Dat doen we onder meer via onze eigen sportschool, TopFit.

Lees meer
Bedrijfsrestaurant ChipCafé bij ChipSoft Heerlijke maaltijden

Haute cuisine in eigen huis

ChipCafé

​Bij ChipSoft werken we natuurlijk niet op een lege maag. Sterker nog, we werken op een gezonde voedingsbodem, bereid door onze eigen koks.

Lees meer
Kornelis Hietkamp, software developer HiX Software developer

​Werken in de Zorg-ICT: software developer én boer

Kornelis Hietkamp, software developer

In zijn ene hand een computermuis en aan zijn andere hand een schaap en een koe. Dat beeld krijg je niet meer van je netvlies na een gesprek met Kornelis Hietkamp.

Lees meer
https://assets.chipsoft.com/PublishingImages/Nieuws/2022/Maess%20Al-Jawrani.jpg Software consultant Medicatie

Werken in de zorg-ICT: "Je komt in een warm bad terecht"

Maess Al-Jawrani, software consultant

​Starten bij een nieuwe werkgever is altijd spannend. Hoe zijn je nieuwe collega's? Hoe is de werksfeer? Past de bedrijfscultuur bij je? Het zijn vragen die je jezelf - terecht - stelt als je net ergens begint. Bij Maess Al-Jawrani (25) was dat niet anders. Vanuit haar studie farmakunde ging zij direct aan de slag als software consultant. Ze blikt terug op haar eerste honderd dagen bij ChipSoft.

Lees meer
Kasper Moes Software consultant Zorgportaal

Werken in de zorg-ICT: "Gaaf om brug te zijn tussen zorgprofessionals en developers"

Kasper Moes, Software consultant

Na zijn Bachelor en Master Gezondheidswetenschappen koos Kasper Moes (28) bijna vijf jaar geleden voor een carrièrestart in de Zorg-ICT. In zijn blog vertelt Kasper waarom én hoe hij en zijn collega's met zorginstellingen werken aan betere zorg.

Lees meer
Lia Witteveen, stagiaire Stagiaire capaciteitsmanagement

"Op zoek naar een stage? Help de zorg met slimme IT!"

Lia Witteveen, Stagiaire

Voor afstudeerders en studenten die op zoek zijn naar een baan of stage, is de IT een interessante sector. Dat vindt ook Lia Witteveen, die naast haar studie werkt binnen team capaciteitsmanagement. In haar blog vertelt ze waarom zij bij ChipSoft aanklopte voor een stageplaats en hoe zij met slimme ICT bijdraagt aan betere zorg.

Lees meer
Maarten van Rood Software developer

Werken in de zorg-ICT: "De beste AI ontwikkel je samen met de arts"

Maarten van Rood, Software developer

De roep om Artificial Intelligence (AI) in de zorg wordt steeds luider. Data scientist Maarten van Rood haalde zijn Bachelor en Master in dit vakgebied en vindt werken in de zorg-ICT elke dag uitdagend. In zijn blog vertelt hij over de maatschappelijke waarde van AI binnen HiX, samenwerken met artsen, zijn zoektocht naar interessante puzzels én het gebruik van gestructureerde en ongestructureerde data binnen de zorg.

Lees meer
Yvette Leeftink, software consultant Software consultant EPD

Werken in de zorg-ICT: "Perfecte plek om je carrière te beginnen"

Yvette Leeftink, software consultant

Yvette Leeftink begon als fysiotherapeute, haalde haar master bewegingswetenschappen en startte vervolgens als software consultant bij ChipSoft. In haar blog vertelt Yvette waarom zij koos voor werken in de Zorg-ICT en hoe zij samen met zorginstellingen en ontwikkelaars werkt aan betere zorg.

Lees meer
Nicole Sterk Software consultant

Werken in de zorg-ICT: “Volop kansen om door te groeien”

Nicole Sterk, Teamleider Huisartsen

​Nicole Sterk studeerde in 2005 af in Medische Informatiekunde en werkt inmiddels zestien jaar in de zorg-ICT bij ChipSoft. Eerst als software consultant, later als teamleider Vrouw & Kind en sinds kort als teamleider Huisartsen. In haar blog vertelt Nicole hoe zij in de Zorg-ICT belandde, waarom zij hiermee graag de zorg verbetert en waar zij kansen ziet voor de huisartsen.

Lees meer
Rene van Hunen, Key Accountmanager Key Accountmanager

Werken in de zorg-ICT: "Samen het ICT-landschap optimaliseren"

Rene van Hunen, Key Accountmanager

​Voor een key accountmanager is werken in de zorg-ICT iedere dag verrassend. Rene van Hunen is teamleider van onze key accountmanagers en vertelt waarom hij koos voor een carrière in de zorg-ICT en hoe je als key accountmanager bijdraagt aan betere patiëntenzorg.

Lees meer
Bewegingswetenschapper, Robbert Jan Software consultant

"Externe systemen optimaal integreren in onze zorg-ICT"

Robbert Jan Tebeest, Bewegingswetenschapper

​Robbert Jan Tebeest studeerde af aan de faculteit Bewegingswetenschappen en wist na het behalen van zijn Mastertitel nog niet welk carrièrepad hij wilde volgen. Wat hij wél wist, is dat zorg en ICT hem boeiden.

Lees meer
Werkstudent Emily Werkstudent

“De werkervaring die ik hier opdoe, staat supergoed op mijn CV”

Emily Mes, Werkstudent

​Steeds vaker vinden IT-studenten de weg naar ChipSoft voor vakantiewerk of een bijbaan. Emily Mes (21) werkt nu twee jaar als werkstudent op het hoofdkantoor in Amsterdam. In haar blog vertelt zij waarom zij, naast haar technische studie, ook koos voor een bijbaan in de IT.

Lees meer
Software Developer Cor Software developer

“Door mijn software hebben artsen meer tijd voor hun patiënt”

Cor Attema, Software Developer

​Cor Attema werkt iedere dag als software developer aan het verbeteren van de zorg. In zijn blog vertelt Cor hoe híj dat doet en waarom software ontwikkelen vanuit Team Medicatie zo bijzonder is. Ook gaat hij dieper in op de oplossingen waar hij momenteel aan werkt.

Lees meer
Martijn Schoorl als Consultant Aurorisatie Consultant Autorisaties

“Honderd procent focus op zorg dankzij gestroomlijnde autorisatiestructuur”

Martijn Schoorl, Consultant Autorisaties

Dagelijks werken er ongeveer negenhonderd 'Chippies' aan de verbetering van de zorg. Een daarvan is Martijn Schoorl, werkzaam als Consultant Autorisaties. Martijn vertelt hoe hij in zijn rol impact maakt op zowel de zorg als op ChipSoft als bedrijf. Dankzij een goede autorisatiestructuur kan de arts zich namelijk volledig focussen op zijn werk, worden er minder fouten gemaakt én helpt hij zijn collega's organisatiebreed. ​

Lees meer
Jeroen van der Aa als Pre Sales Consultant Pre Sales Consultant

“Je moet continu die vertaalslag maken: wat levert dit op voor de klant?”

Jeroen van der Aa, Pre Sales Consultant

​Dagelijks werken er ongeveer negenhonderd 'Chippies' aan de verbetering van de zorg. Een daarvan is Jeroen van der Aa, die werkzaam is als Pre Sales Consultant. Hij maakt al meer dan vijf jaar (potentiële) klanten enthousiast over ons product, het elektronisch patiëntendossier (EPD) HiX. In zijn blog vertelt Jeroen hoe hij vanuit zijn verpleegkundige achtergrond goed in staat is om te snappen welke behoeften er liggen bij zorgverleners.

Lees meer
foto Blog Paul Stol Technisch Consultant Datamigratie

“Doorwerken vanaf waar je gebleven bent dankzij Datamigratie”

Paul Stol, Technisch Consultant Datamigratie

Dagelijks werken er ongeveer negenhonderd 'Chippies' aan de verbetering van de zorg. Een daarvan is Paul Stol, die als Technisch Consultant Datamigratie ervoor zorgt dat patiëntgegevens veilig en secuur worden overgezet naar ons Elektronisch Patiëntendossier (EPD) HiX. In zijn blog vertelt hij wat hem drijft én waarom hij koos voor een carrière in de Zorg-ICT. Want wat doe je eigenlijk als Technisch Consultant Datamigratie?

Lees meer
ChipSoft Academy ChipSoft Academy

“Soft skills om product goed neer te zetten net zo belangrijk”

Jeanelle Midavaine, Teamleider ChipSoft Academy

Jeanelle Midavaine werkt bij de ChipSoft Academy en zorgt ervoor dat alle Chippies niet alleen in hun hard skills, maar ook in hun soft skills worden begeleid.

Lees meer
Annelies Oude Alink Software Consultant PDMS

"Zorg-ICT en topsport zijn goed te combineren"

Annelies Oude Alink, Software Consultant

​Annelies Oude Alink werkt als software consultant aan het verbeteren van verloskundige zorg en doet daarnaast ook nog aan topsport.

Lees meer
Dewi Moester Software Consultant Kliniek

"Infecties vermijden en bestrijden door slimme ICT"

Dewi Moester, Software Consultant

​Dewi Moester werkt aan het verbeteren van de ondersteuning voor klinische zorgprocessen binnen elektronisch patiëntendossier HiX.

Lees meer
https://assets.chipsoft.com/PublishingImages/Nieuws/2020/Mark%20Brantjes.jpg Teamleider Poli-Apotheek

"Samen de administratielast voor apothekers verminderen"

Mark Brantjes, Teamleider Poli-Apotheek

Mark Brantjes zorgt er als teamleider voor dat alle processen rondom de openbare- en poli-apotheek worden gestroomlijnd binnen ons elektronisch patiëntendossier HiX.

Lees meer
https://assets.chipsoft.com/PublishingImages/Nieuws/2020/Joyce%20Hooghiemstra1.jpg Integratie Specialist

"Patiënt krijgt betere zorg als systemen goed met elkaar communiceren"

Joyce Hooghiemstra, Integratie Specialist

​Joyce vertelt waarom technische koppelingen haar zo fascineren en hoe zij die inzet om de communicatie tussen systemen en functionaliteiten te optimaliseren.

Lees meer
Mickel Reemer Senior Technisch Consultant

"Techniek én contact met mensen, de ideale combinatie!"

Mickel Reemer, Senior Technisch Consultant

Iedere dag helpt Mickel Reemer, Senior Technisch Consultant bij ChipSoft, zorginstellingen om betere zorg te verlenen aan hun patiënten middels onze zorg-ICT.

Lees meer
http://assets.chipsoft.com/PublishingImages/Hette.jpg Software Consultant PDMS

"Bijdragen aan betere zorg is ontzettend dankbaar"

Hette Iedema, Software Consultant

​Tijdens de coronacrisis kreeg Hette te maken met een bijzondere uitdaging in zijn werk. Hier vertelt hij hoe dat verliep en waarom hij graag werkt aan het PDMS binnen ons EPD HiX.

Lees meer
http://assets.chipsoft.com/PublishingImages/Nieuws/2019/LotteDeVink.jpg Software Consultant Apotheek/Medicatie

"Afstuderen in Medical Informatics en medicatieproces verfijnen"

Lotte de Vink, Software Consultant Apotheek/Medicatie

​Lotte deed tijdens haar studie Medical Informatics onderzoek naar de behoefte aan verschillende medicatievoorschrijfschermen voor verschillende medische specialismen.

Lees meer
http://assets.chipsoft.com/PublishingImages/Nieuws/2019/Evelijne%20Merkx.jpg Software Consultant EPD

"Een fijner werkproces voor alle verpleegkundigen"

Evelijne Merkx, Software Consultant

Evelijne Merkx werkt iedere dag als software consultant aan het verbeteren van de zorg. In haar blog vertelt zij wat haar drijft en waarom zij na een verpleegkundige opleiding toch koos voor een carrière in de zorg-ICT.

Lees meer

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd