Blogs

Werken bij ChipSoft-magazine

​Wil jij graag de zorg verbeteren met slimme ICT? En ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving waar innovatie en persoonlijke groei centraal staat? Zoek dan niet verder! Met trots introduceren wij het vernieuwde Werken bij ChipSoft-magazine. Dit magazine biedt een exclusief kijkje achter de schermen van ons bedrijf met veel boeiende verhalen en feitjes. Je maakt zelfs kans op een mooie prijs!

Vier 'Women in Tech' aan het woord

​Werken bij ChipSoft biedt ontzettend veel kansen om jezelf op professioneel én persoonlijk vlak te ontwikkelen. Zo til je je carrière naar een hoger niveau. We zijn er trots op dat ons bedrijf ook onder vrouwen een gewilde werkplek is. Wij zijn continu op zoek naar talent: mannen en vrouwen natuurlijk. Maar omdat het vandaag internationale vrouwendag is vragen we aan vier vrouwelijke collega's waarom zij graag bij ons werken.

"HiX Datawarehouse is ideale brug naar BI binnen de zorg"

​Jarenlang was Edwin Staal ondernemer in de fitnessbranche, voordat hij bij ChipSoft aan de slag ging in Team HiX Datawarehouse. Zijn ervaring als ondernemer komt hem bij implementatietrajecten binnen zorginstellingen goed van pas.

"Motiverend om de zorg te ontlasten met onze clouddiensten"

​Huisartsen, apotheken en ziekenhuizen kiezen steeds vaker voor HiX in de cloud. Hugo van Dokkum is teamleider van Team Hosting, dat iedere dag werkt aan het optimaliseren van onze dienstverlening in de cloud. Hij ziet veel voordelen voor zorginstellingen die hun EPD benaderen via servers in de cloud en begeleidt ze daarom graag.

Wij doen mee als werkgever met Make IT Work!

Wil jij je laten omscholen naar de IT én daarna aan de slag als software developer bij onze vestiging in Heerenveen of Hoogeveen? Omscholingstraject Make IT Work maakt dat mogelijk! 

''ChipSoft Career Event was laagdrempelig begin van nieuwe baan!''

Maarten Willems ging in april aan de slag als Key Accountmanager bij ChipSoft, na een sollicitatieproces dat startte op het ChipSoft Career Event. Maarten is dus een echte Career Event-ambassadeur. In een open gesprek vertelt hij over zijn ervaringen en onboarding. 

HiX-expert: verlengstuk van consultant en brug naar zorgverlener

​In het verlengde van onze reguliere software consultants werkt een nieuw team van HiX-experts dedicated aan de continuïteit van innovaties.

"Zorginstellingen ontzorgen via ons cloudportaal"

​Eline Vink werkt iedere dag als technisch projectleider aan het verbeteren van de zorg. In haar blog vertelt ze hoe zij dit doet én wat haar functie zo interessant maakt.

"Apotheken helpen met innovaties"

​Mark Brantjes en Maartje van der Brugghen werken iedere dag aan slimme ICT-oplossingen voor apotheken. Wil jij hun team versterken? Solliciteer dan nu naar de functie software consultant apotheek.

"Gaaf om patiënten te helpen via code en API's!"

Developer Steffan vertelt waarom hij graag werkt op het snijvlak van zorg en ICT. Ook iets voor jou? Solliciteer direct!

"Portalen verbeteren voor patiënt en zorgverlener"

​"Werken aan zorg-ICT die patiënten meer regie geeft over hun eigen zorg, geeft veel voldoening." Aan het woord is Anne-Claire Oostdam, die als teamleider Zorgportaal werkt aan zinnige oplossingen voor patiënten én zorgverleners. Voor haar team is ze op zoek naar nieuwe collega's. Solliciteer direct

Tijd voor een kop koffie!

Wij vinden het altijd leuk om jou te ontmoeten! Wil je vrijblijvend kennismaken om te ontdekken of ChipSoft bij jou past?