Impact maken in de zorg?

ChipSoft professionals zijn de verbindende factor tussen ICT en Zorg. Ze zetten hun kennis en vaardigheden in om artsen, verpleegkundigen en ondersteunend personeel zo goed mogelijk te ondersteunen waardoor deze meer tijd voor de patiënt hebben. Lees hier hoe onze collega’s dat doen.

Bekijk Vacatures
Emily Mes, werkstudent bij ChipSoft Emily Mes, werkstudent bij ChipSoft

“De werkervaring die ik hier opdoe, staat supergoed op mijn CV”

Emily Mes, werkstudent

​Steeds vaker vinden IT-studenten de weg naar ChipSoft voor vakantiewerk of een bijbaan. Emily Mes (21) werkt nu twee jaar als werkstudent op het hoofdkantoor in Amsterdam. In haar blog vertelt zij waarom zij, naast haar technische studie, ook koos voor een bijbaan in de IT.

Lees meer
Software Developer Cor Research & Development

“Door mijn software hebben artsen meer tijd voor hun patiënt”

Cor Attema, Software Developer

​Cor Attema werkt iedere dag als software developer aan het verbeteren van de zorg. In zijn blog vertelt Cor hoe híj dat doet en waarom software ontwikkelen vanuit Team Medicatie zo bijzonder is. Ook gaat hij dieper in op de oplossingen waar hij momenteel aan werkt.

Lees meer
Martijn Schoorl als Consultant Aurorisatie Consultant Autorisaties

“Honderd procent focus op zorg dankzij gestroomlijnde autorisatiestructuur”

Dagelijks werken er ongeveer negenhonderd 'Chippies' aan de verbetering van de zorg. Een daarvan is Martijn Schoorl, werkzaam als Consultant Autorisaties. Martijn vertelt hoe hij in zijn rol impact maakt op zowel de zorg als op ChipSoft als bedrijf. Dankzij een goede autorisatiestructuur kan de arts zich namelijk volledig focussen op zijn werk, worden er minder fouten gemaakt én helpt hij zijn collega's organisatiebreed. ​

Lees meer
Jeroen van der Aa als Pre Sales Consultant Pre Sales Consultant

“Je moet continu die vertaalslag maken: wat levert dit op voor de klant?”

​Dagelijks werken er ongeveer negenhonderd 'Chippies' aan de verbetering van de zorg. Een daarvan is Jeroen van der Aa, die werkzaam is als Pre Sales Consultant. Hij maakt al meer dan vijf jaar (potentiële) klanten enthousiast over ons product, het elektronisch patiëntendossier (EPD) HiX. In zijn blog vertelt Jeroen hoe hij vanuit zijn verpleegkundige achtergrond goed in staat is om te snappen welke behoeften er liggen bij zorgverleners.

Lees meer
foto Blog Paul Stol Technisch Consultant Datamigratie

“Doorwerken vanaf waar je gebleven bent dankzij Datamigratie”

Dagelijks werken er ongeveer negenhonderd 'Chippies' aan de verbetering van de zorg. Een daarvan is Paul Stol, die als Technisch Consultant Datamigratie ervoor zorgt dat patiëntgegevens veilig en secuur worden overgezet naar ons Elektronisch Patiëntendossier (EPD) HiX. In zijn blog vertelt hij wat hem drijft én waarom hij koos voor een carrière in de Zorg-ICT. Want wat doe je eigenlijk als Technisch Consultant Datamigratie?

Lees meer
ChipSoft Academy ChipSoft Academy

“Soft skills om product goed neer te zetten net zo belangrijk”

Jeanelle Midavaine werkt bij de ChipSoft Academy en zorgt ervoor dat alle Chippies niet alleen in hun hard skills, maar ook in hun soft skills worden begeleid.

Lees meer
Annelies Oude Alink Software consultant PDMS

"Zorg-ICT en topsport zijn goed te combineren"

​Annelies Oude Alink werkt als software consultant aan het verbeteren van verloskundige zorg en doet daarnaast ook nog aan topsport.

Lees meer
https://assets.chipsoft.com/PublishingImages/Nieuws/2020/Mark%20Brantjes.jpg Teamleider Poli-apotheek

"Samen de administratielast voor apothekers verminderen"

Mark Brantjes zorgt er als teamleider voor dat alle processen rondom de openbare- en poli-apotheek worden gestroomlijnd binnen ons elektronisch patiëntendossier HiX.

Lees meer
https://assets.chipsoft.com/PublishingImages/Nieuws/2020/Joyce%20Hooghiemstra1.jpg Integratie specialist

"Patiënt krijgt betere zorg als systemen goed met elkaar communiceren"

​Joyce vertelt waarom technische koppelingen haar zo fascineren en hoe zij die inzet om de communicatie tussen systemen en functionaliteiten te optimaliseren.

Lees meer
Mickel Reemer Senior Technisch Consultant

"Techniek én contact met mensen, de ideale combinatie!"

Iedere dag helpt Mickel Reemer, Senior Technisch Consultant bij ChipSoft, zorginstellingen om betere zorg te verlenen aan hun patiënten middels onze zorg-ICT.

Lees meer
https://assets.chipsoft.com/PublishingImages/Hette.jpg Software consultant PDMS

"Bijdragen aan betere zorg is ontzettend dankbaar"

​Tijdens de coronacrisis kreeg Hette te maken met een bijzondere uitdaging in zijn werk. Hier vertelt hij hoe dat verliep en waarom hij graag werkt aan het PDMS binnen ons EPD HiX.

Lees meer
https://assets.chipsoft.com/PublishingImages/Nieuws/Mick%20Vermeulen.jpeg Software ontwikkelaar Financieel

Een dag uit het leven van software developer Mick

​Stand-up, boekhoudkoppeling, broodje kip… dat en nog veel meer maakt deel uit van Mick’s werkdag. Zijn doel is het financiële proces binnen ziekenhuizen optimaal te stroomlijnen waardoor de registratiedruk omlaag gaat.

Lees meer
https://assets.chipsoft.com/PublishingImages/Nieuws/2019/LotteDeVink.jpg Software consultant Apotheek/Medicatie

"Afstuderen in Medical Informatics en medicatieproces verfijnen"

​Lotte deed tijdens haar studie Medical Informatics onderzoek naar de behoefte aan verschillende medicatievoorschrijfschermen voor verschillende medische specialismen.

Lees meer
https://assets.chipsoft.com/PublishingImages/Werkenbij/Ontwikkelaars.jpg ICT-hobbyproject

ICT-hobbyprojecten voor de zomer

Zoek je nog een ICT-hobbyproject voor de zomer? Onze ontwikkelaars delen graag wat tips waar je als elektronica-hobbyist mee uit de voeten kunt. 

Lees meer