Werken bij ChipSoft

Wij zijn de verbindende factor tussen zorg en ICT

Wil jij ook meehelpen de zorg te verbeteren met slimme ICT als consultant, developer of in een sales rol? Bekijk dan de baanmogelijkheden bij ChipSoft via www.chipsoft.nl/werken-bij of neem vrijblijvend contact op met één van onze recruiters via werken@chipsoft.nl.

Chippies bij Mud Masters 2023

Een informele werksfeer met sociale activiteiten na werktijd

Wow! Meer dan honderd fanatieke collega's deden begin deze maand mee aan de Mud Masters in de Haarlemmermeer. Allemaal met hun eigen uitdaging, maar óók met het idee om door slim samen te werken het maximale uit elkaar te halen. Het leek wel een gewone werkdag... maar dan nét even anders.

Dewi

Software Consultant

Dewi werkt als software consultant binnen team Kliniek. In deze video legt ze uit wat haar werkzaamheden als consultant precies inhouden en waarom zij het zo leuk vindt om bij ChipSoft te werken!

Ontwikkelen voor de zorg

Software Developers

In deze video vertellen onze ontwikkelaars hoe zij zorgverleners ontzorgen met slimme ICT. Ze vertellen je over de vrijheid die ze hebben, hoe ze impact maken op de zorg én hun voorkeur voor PC of Mac. Wat kies jij?

Evelijne

Software Consultant

“Als verpleegkundige weet ik hoe je in het ziekenhuis werkt en ook wat erbij komt kijken”. Evelijne maakte de overstap van Verpleegkundige naar Software Consultant en vertelt wat haar werk zoal inhoudt.

Guido

Teamleider Zorgportaal

Guido is met zijn team verantwoordelijk voor Zorgportaal, waarmee zorgverleners hun diensten op een veilige manier online kunnen aanbieden. Hij legt uit wat de impact hiervan is en hoe de zorg een stukje beter wordt.

Team PDMS

Software Consultant

Wat doet een software consultant? Hoe wordt medische data verwerkt? Wat betekent PDMS? Hoe werken we samen met zorginstellingen? Team PDMS legt het je uit.

Margie

Software Developer

Volg de werkdag van developer Margie en krijg een indruk van haar afwisselende baan in de mooiste toren van Sloterdijk!

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd