https://assets.chipsoft.com/PublishingImages/Werkenbij/Collegas-home/Home-JokeVermeer.png

Help jij de zorg verbeteren met slimme ICT?

Wil jij jezelf ontwikkelen bij een snel groeiende en vernieuwende werkgever? ChipSoft is een no-nonsense bedrijf dat je voortdurend uitdaagt. Jij wordt omringd door jonge mensen in een sector die dagelijks nieuwe kansen biedt.
Vacatures

Vacatures

Hoe kom jij de zorg-ICT verbeteren?

Filteren
Kies je ervaringsniveau:
Kies één of meer locaties:
Kies één of meer vakgebieden:
Er zijn 72 vacatures gevonden

Werken bij ChipSoft

Een kijkje achter de schermen

Om de zorg optimaal te ondersteunen en verder te ontwikkelen, is ICT onmisbaar. Meer weten over werken in dé branche die nu en in de toekomst het verschil maakt in de zorg? Bekijk de video!

Maak kennis met onze stage community!

Als stagiair heb jij een unieke positie binnen ons bedrijf. Je hoort bij ‘het grote geheel’, maar bent natuurlijk vooral bezig om je stageopdracht succesvol af te ronden. Om ervoor te zorgen dat jij niet komt te ‘zwemmen’ tijdens je stage, hebben wij een stage-community opgezet. Die helpt jou op allerlei manieren om van jouw stagetijd een onvergetelijke, leerzame tijd te maken.

Binnen onze stage-community kom je gemakkelijk in contact met collega-stagiairs. Dat is niet alleen erg gezellig, maar ook ontzettend handig. Bijvoorbeeld wanneer jij met vragen zit die andere stagiairs al eens eerder voor hun kiezen hebben gehad. Scheelt jou weer extra werk! Bovendien til je, met de kennis van velen, jouw stage naar een hoger niveau.

Met de stage-community willen wij de band versterken tussen alle stagiairs onderling en met ons. We willen dat jij je snel thuis voelt tijdens een kwalitatief goede stage, zodat jij je kwaliteiten optimaal kunt inzetten voor de zorg. Direct of indirect. Zo snijdt het mes aan twee kanten; jij hebt een superstage en wij hebben jou. En als ons dat allebei bevalt, is de kans groot dat je ook na je stage bij ons aan de slag kunt. Wist je dat ongeveer een op de drie stagiairs bij ons blijft werken?

Verhalen

Medewerkers aan het woord

http://assets.chipsoft.com/PublishingImages/Nieuws/2019/Evelijne%20Merkx.jpg Software Consultant EPD
"Een fijner werkproces voor alle verpleegkundigen"
Evelijne Merkx werkt iedere dag als software consultant aan het verbeteren van de zorg. In haar blog vertelt zij wat haar drijft en waarom zij na een verpleegkundige opleiding toch koos voor een carrière in de zorg-ICT.
Lees meer
http://assets.chipsoft.com/PublishingImages/Hette.jpg Software Consultant PDMS
"Bijdragen aan betere zorg is ontzettend dankbaar"
​Tijdens de coronacrisis kreeg Hette te maken met een bijzondere uitdaging in zijn werk. Hier vertelt hij hoe dat verliep en waarom hij graag werkt aan het PDMS binnen ons EPD HiX.
Lees meer
http://assets.chipsoft.com/PublishingImages/Nieuws/2019/LotteDeVink.jpg Software Consultant Apotheek/Medicatie
"Afstuderen in Medical Informatics en medicatieproces verfijnen"
​Lotte deed tijdens haar studie Medical Informatics onderzoek naar de behoefte aan verschillende medicatievoorschrijfschermen voor verschillende medische specialismen.
Lees meer

Onze collega's

Aangename professionals

Chippies zijn jong (van geest), deskundig en bevlogen. Stuk voor stuk professionals met hart voor de zorg-ICT, die altijd 'in' zijn voor een leuke activiteit met collega's. Schuilt er een Chippie in jou? Ontmoet hier alvast een paar nieuwe collega's.

Ontmoet ons

Kennismaken

Wil je ‘face-to-face’ kennismaken met ChipSoft? Dat kan! Je vindt ons het hele jaar door op beurzen en carrièredagen. Daarnaast houden we Inhousedagen en werken we nauw samen met onderwijsinstellingen. Tot snel!

Hoe bereik je ons?

Heb je vragen over een vacature of over ChipSoft? Onze recruiters zitten voor je klaar. Op werkdagen kan je ons bereiken tussen 9.00 u en 17.00 u op +31 (0)20 49 39 000. Je kunt ook mailen naar werken@chipsoft.nl.

Weet je (nog) niet precies op welke functie je wilt solliciteren, maar denk jij ons wél te kunnen versterken? Je kunt altijd een open sollicitatie versturen. Wij kijken dan naar jouw mogelijkheden binnen ChipSoft. Laat je gegevens hieronder achter, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
Myrthe Sennema

Myrthe Sennema

+31640241250
Laurens Kat

Laurens Kat

+31624873926
Lilian Bouw

Lilian Bouw

+31618207020
Cecile Kat

Cecile Kat

+31641641270
Faranak Ahmadi

Faranak Ahmadi

+31641783617
Nick Havenaar

Nick Havenaar

+31646701989
Charlotte de Vries

Charlotte de Vries

+31618202425
Inge Winters

Inge Winters

+32478171501
Seyma Yilmaz

Seyma Yilmaz

+31614328636
Guus Albers

Guus Albers

+31639813610
Rodrigo Pizarro Lima

Rodrigo Pizarro Lima

+31643012520
Maartje Young-Braam

Maartje Young-Braam

+31641146726

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd