• De zelfstandige klinieken groeien zowel in omvang als in belang voor het Nederlandse zorglandschap. Door deze groei, mede in verantwoordelijkheid, worden thema’s als het leveren van efficiënte, patiëntvriendelijke en doelmatige zorg aanhoudend belangrijker. Het EPD speelt hierin voor uw zorgorganisatie een essentiële ondersteunende rol. Met EPD HiX profiteert uw kliniek van een patiëntendossier dat de patiëntvriendelijkheid en efficiëntie verhoogt en voortdurend innoveert. Hiermee geeft u optimaal invulling aan de bovengenoemde thema’s.


  In onderstaande video vertelt MKA groep waarom HiX voor hen van meerwaarde is:

   


  Efficiënt patiëntendossier

  Het elektronisch patiëntendossier (EPD) HiX ondersteunt het werkproces van vrijwel alle specialismen met volledige medische content. Het patiëntendossier bevat een breed scala aan functionaliteiten die patiëntgerichte behandel- en registratieprocessen ondersteunen. Hierbij sluiten alle processen binnen één werkproces naadloos op elkaar aan, waardoor u als behandelcentrum zeer efficiënt werkt.

  Innovatief EPD dat ontzorgt

  Doordat zorgprofessionals uit het hele land bijdragen aan de optimalisatie van HiX, is uw kliniek continu verzekerd van een intelligent, toekomstbestendig totaalpakket dat u ontzorgt. Zo voldoet HiX altijd aan de nieuwste wet- en regelgeving en loopt het patiëntendossier voorop op gebieden als: patiëntparticipatie, gegevensuitwisseling, eHealth-toepassingen én ondersteuning van subsidieprogramma’s (bijv. VIPP 5).

   

  “De software biedt ons optimale logistieke ondersteuning. 
  Daarnaast bevat HiX standaard content, waardoor wij altijd over up-to-date functionaliteiten beschikken.”
  Informatiemanager Fred Körver van Maastro Clinic

   

  Patiënt in de regie via patiëntenportaal

  Met HiX laat u patiënten optimaal participeren in hun zorgproces. Dit neemt werk uit handen voor u als zorgverlener. Tegelijkertijd ervaren patiënten het als een waardevolle service als zij zelf meer zorgtaken kunnen uitvoeren. Zo kunnen zij met het patiëntenportaal zelf o.a. afspraken maken, vragenlijsten invullen of een (video)consult starten. Wilt u alvast meer weten over het patiëntenportaal? Bekijk hier de veelgestelde vragen

  Waarom HiX voor uw kliniek(en)?

  Met HiX voor uw behandelcentrum of kliniek profiteert u van een volledig geïntegreerd en innovatief patiëntendossier, dat optimale ondersteuning biedt op het gebied van dossiervoering, zorgadministratie, zorglogistiek, planning en eHealth. Hiermee draagt HiX bij aan patiëntveilige en efficiënte zorg. Bovendien heeft u met ChipSoft een stabiele en toekomstbestendige partner op het gebied van zorg-ICT, die u zodanig ondersteunt dat uw zorgprofessionals zich maximaal kunnen richten op patiëntenzorg.

  Meer weten?

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arno Heeringa.


  Stel uw vraag

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd