• Met HiX (Healthcare Information eXchange) bieden wij één geïntegreerde ICT-oplossing voor elke zorgorganisatie. Of het nu gaat om één locatie of een netwerk van verschillende typen zorginstellingen: HiX voorziet iedere zorgprofessional van specifieke ondersteuning om topzorg te kunnen leveren. 


  Totaaloplossing voor elke zorgorganisatie


  Meer informatie over wat HiX voor u kan betekenen? Kies uw specifieke zorgbrance onder 'oplossingen'. 


  Wat we doen

  Wij leveren de meest innovatieve zorg-ICT om zorgprofessionals, bestuurders en ondersteunend personeel optimaal te ondersteunen in het verlenen van zorg van de hoogste kwaliteit, waarbij de patiëntveiligheid voorop staat. 


   

  HiX in de regio

  Door de verspreiding van het zorgaanbod wordt de samenwerking rondom de patiënt tussen eerstelijns-, tweedelijns- en derdelijnszorg steeds belangrijker. Of het nu gaat om een enkele zorginstelling of een regio waarbij de volledige keten moet worden ondersteund, als enige leverancier bieden wij een volledig geïntegreerde oplossing waarmee u ‘eenmalige registratie aan de bron en meervoudig gebruik’ waarborgt. Daarnaast bieden wij met Zorgplatform een platform dat optimale gegevensuitwisseling tussen alle zorgaanbieders in de regio faciliteert, ongeacht het ICT-systeem dat zij gebruiken.

  Zorgplatform_Transmurale_samenwerking_gegevensuitwisseling

  HiX en standaard content

  HiX biedt rol- en taakgerichte medische standaard content voor iedere zorgprofessional. Dit varieert van verslagleggingsmogelijkheden tot complete order-workflows, specialistische vragenlijsten, scorelijsten, ingebouwde richtlijnen, beslisondersteuning, multimedia, widgets en koppelingen om (verplichte) aanleveringen te realiseren. Hierdoor worden zij optimaal ondersteund gedurende hun workflows. Ingebouwde intelligentie en beslissingsondersteuning bieden daarbij de helpende hand.


  Kwaliteit

  Kwaliteit, efficiëntie, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid zijn belangrijke uitgangspunten bij het ontwikkelen van onze oplossingen en onze organisatie. ChipSoft is ISO 13485 gecertificeerd en wij zijn de enige ZIS/EPD-leverancier die op het volledige product een klasse IIb CE Medical Device certifering heeft. 


  Uitgangspunten HiX  Voor en met wie?

  Wij zetten sterk in op integrale ICT-ondersteuning voor samenwerkende (netwerk-)organisaties binnen de cure en care.

Kan ik u helpen?

. . .
De chat is beëindigd